Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Treasury vacatures

treasury vacatures hays.nl

Hays geeft u graag meer informatie over de inhoud van verschillende Treasury vacatures. Onderstaand een korte beschrijving van deze functie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in uw carrière.

Treasury

In het Treasury werkveld zijn professionals werkzaam die alle kostbaarheden van een organisatie beheren. Deze specialisten, Treasurers genaamd, zorgen voor een optimale opbouw van het financiële structuur van de organisatie. Daarnaast wordt getracht de financiële kasstromen in samenspraak met een netwerk van banken en andere financiële instanties, zo optimaal mogelijk te houden. Naast deze werkzaamheden houdt een Treasury professional zich soms ook bezig met investeringen en het beleggen van geld. Het is daarbij belangrijk om niet teveel risico te nemen, omdat anders geld van de organisatie verloren gaat.

Treasury vacatures

Op zoek naar Treasury vacatures? De experts bij Hays Finance zijn doorlopend op zoek naar professionals voor allerlei uiteenlopende financiële functies. Herkent u uzelf in bovenstaand profiel, neem dan gerust contact op met één van onze Finance recruitment experts.