Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Vacature Auditor

vacature auditor hays.nl

Om inzichtelijk te maken wat de dagelijkse bezigheden van Auditors zijn, geeft Hays een beschrijving van belangrijke Auditor jobs en aansluitende functies als IT Auditor en Lead Auditor. Zodoende kunt u als professional een doordachte keuze maken voor de volgende stap in uw carrière. Hieronder een uiteenzetting van functietitels van de dagelijkse bezigheden van Auditors.

Auditor

Als Auditor houdt u zich beroepsmatig bezig met het natrekken van organisaties. Auditors analyseren, toetsen en evalueren van objectief bewijsmateriaal. Daarnaast onderzoeken auditors de naleving, effectiviteit en toereikendheid van vastgestelde procedures uitgevoerd door gekwalificeerde arbeidskrachten. Een audit kan verwijzen naar controles die betrekking hebben op boekhouding, kwaliteitsmanagement, veiligheid, arbeidsomstandigheden, milieu en compliance.

Interne Auditors kunnen bij veel verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn. Bij  toezichthouders, certificeringsbedrijven, consultancybedrijven en accountantskantoren zijn externe Auditors werkzaam. Een Auditor heeft vaak  Bedrijfskunde of Business Administration gestudeerd op hbo- of w.o. niveau. Vaak zijn er per specialisatie ook aanvullende eisen met betrekking tot opleiding en certificering.

Vacature Auditor

Wenst u een Auditor vacature te vinden? De recruitment experts van Hays Finance zoeken voortdurend geschikte professionals, perfect passend bij de opdrachtgever. Herkent u uzelf in bovenstaande profielen, neem dan gerust contact op met één van onze financiële recruitment experts.

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Job Alert

Contact