Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Vacature Registeraccountant

vacature registeraccountant hays.nl

Vacature Registeraccountant vinden? Hays geeft u graag meer informatie over de inhoud van verschillende Registeraccountant vacatures. U vindt hieronder een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in uw carrière.

Registeraccountant

Als Registeraccountant treedt u op als extern accountant voor klanten. Daarnaast geeft u en advies en spart met klanten. De grootste verantwoordelijkheid van een Registeraccountant is de planning en de goede uitvoering van controle-opdrachten. Daarnaast geeft u een team van assistent accountants dagelijks leiding. Bovendien hoort het opstellen van compliance verkenningen en het uitvoeren van boekenonderzoek bij de takenpakket. De RA accountant houdt zich voornamelijk bezig met financiële processen in grote organisaties.

Vacature Registeraccountant

De Finance experts bij Hays zijn doorlopend op zoek naar professionals voor allerlei uiteenlopende financiële functies. Herkent u uzelf in bovenstaand profiel, neem dan gerust contact op met één van onze financiële consultants. Wij helpen u graag met uw volgende carrièrestap.

 

Alle Accountant vacatures

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Job Alert