Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen Hays                faq's Hays

FAQ's voor werknemers

Waarom zou ik met Hays samenwerken?
  • Wij geven tips en tricks om te zorgen dat de slagingskans van uw sollicitatie wordt gemaximaliseerd
  • Door onze warme contacten binnen het bedrijfsleven komt uw cv altijd bovenop de stapel terecht
  • Ook vacatures die niet online geadverteerd worden, worden bij u onder de aandacht gebracht
  • Wij zorgen als intermediair dat al uw wensen (bv. arbeidsvoorwaarden) naar de opdrachtgever worden gecommuniceerd

De website werkt niet goed

Onze website werkt het best met de browsers: Internet Explorer 7 of hoger, Firefox, Google Chrome of Safari. De meeste problemen worden verholpen wanneer u uw browsing history en cookies verwijdert, dan de browser sluiten en weer opnieuw openen. Onze website maakt gebruik van cookies, wanneer u onze cookies niet hebt geaccepteerd kan de gebruikerservaring van onze website ook minder zijn. Daarnaast maakt onze website gebruik van Java, controleer bij problemen ook of u de juiste versie van Java geïnstalleerd heeft.

Wat is het voordeel van een login op jullie website?

Met een login kunt u persoonlijke zoekopdrachten instellen (Job Alerts) en een e-mail ontvangen wanneer een geschikte vacature wordt aangemeld op onze website. Daarnaast kunt u gemakkelijk solliciteren en heeft u een overzicht van uw lopende sollicitaties en gesprekken.

Hoe kan ik een login aanmaken?

U kunt een login aanmaken via de button ‘Log in’, rechtsboven op onze website. Op een mobile device is het helaas nog niet mogelijk een login aan te maken.

Ik heb een login aangemaakt, maar ik ontvang geen bevestigings-e-mail

Waarschijnlijk heeft u eerder al uw cv verstuurd en heeft u al een login op onze website. Als u twijfelt, of uw wachtwoord niet meer weet, kunt u via 'Login - Wachtwoord vergeten' een nieuw wachtwoord instellen dat u toegang geeft tot uw account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, of wil deze aanpassen

Klik rechtsboven op Login. Kies vervolgens voor: Wachtwoord vergeten?  Op een mobile device vindt u deze optie onder het hamburgermenu > Log in. Nadat u uw e-mailadres hebt ingevuld zal u een e-mail van ons ontvangen waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd, maar ik ontvang geen e-mail

Waarschijnlijk is het ingevulde e-mailadres niet bij ons bekend. Misschien heeft u een login aangemaakt waarbij u een ander e-mailadres heeft gebruikt? Heeft u geen ander e-mailadres, dan heeft u waarschijnlijk nog geen account op onze website. Klik dan op Login en maak een account aan.

Wat is mijn login-naam?

Dit is altijd het e-mailadres waarmee u uw login hebt aangemaakt.

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?

Login op onze website. Onder de tab ‘Mijn Account’ (rechtsboven) kunt u uw gegevens aanpassen. Heeft u geen account op onze website, maar staat u wel in onze kandidatendatabase, dan kunt u per e-mail uw aanpassingen doorgeven.

Wat is een Job Alert?

Met een Job Alert krijgt u nieuwe vacatures binnen uw vakgebied direct naar u toegestuurd.

Ik wil mijn Job Alert(s) aanpassen of verwijderen

Als u bent ingelogd ziet u onder ‘Mijn Account’ al uw Job Alerts. Bij iedere Job Alert heeft u de mogelijkheid deze aan te passen of te verwijderen. Daarnaast kunt u zich onderaan iedere job alert, die u per e-mail ontvangt, ook uitschrijven.

Waar vind ik jullie contactgegevens?

Bij de vacature vindt u de gegevens van de consultant. Kantooradressen vindt u via de button ‘Contact’ onderaan de pagina, of klik hier. Voor een vraag kunt u ook rechtsonder een live chat starten.

Ik heb mijn cv verstuurd, en nu?

U heeft uw cv verzonden naar Hays, wat zijn nu de vervolgstappen? Bekijk hier het sollicitatieproces, waarbij we u per stap voorzien van gespecialiseerde informatie.

Hoe stuur ik een sollicitatiebrief mee met mijn sollicitatie?

U kunt uw sollicitatiebrief toevoegen aan uw cv, in één document. U kunt namelijk maar 1 document meesturen met uw sollicitatie.

Ik heb gesolliciteerd, hoelang duurt het voor ik een reactie kan verwachten?

In de meeste gevallen kunt u binnen een week een reactie van ons verwachten. Afhankelijk van de hoeveelheid sollicitaties kan er echter ook wat langer overheen gaan. U kunt altijd contact opnemen met de consultant die de vacature in behandeling heeft, de contactgegevens vindt u in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na uw sollicitatie.

Ik wil graag in het buitenland werken

Hays heeft veel kantoren verdeeld over 33 landen in de wereld. In de topnavigatie van onze website ziet u 'Hays Worldwide', daar kunt u een land kiezen. Of klik hier voor een overzicht.

Ik wil al mijn gegevens verwijderen bij Hays

Neem hiervoor contact met ons op, dan doen wij dit voor u. Wij zullen u vervolgens informeren wanneer wij dit gedaan hebben.

Ik wil mij uitschrijven voor marketing gerelateerde e-mails

Als u een login heeft op onze website kunt u inloggen en via 'Mijn Account' uw 'Toestemming berichtgeving' aanpassen. Heeft u geen login, stuur dan een e-mail en wij zorgen dat u een link ontvangt waarmee u uw voorkeuren kunt aangeven.

FAQ's voor werkgevers

Waarom zou ik met Hays samenwerken?
De website werkt niet goed

Onze website werkt het best met de browsers: Internet Explorer 7 of hoger, Firefox, Google Chrome of Safari. De meeste problemen worden verholpen wanneer u uw browsing history en cookies verwijdert, dan de browser sluiten en weer opnieuw openen. Onze website maakt gebruik van cookies, wanneer u onze cookies niet hebt geaccepteerd kan de gebruikerservaring van onze website ook minder zijn. Daarnaast maakt onze website gebruik van Java, controleer bij problemen ook of u de juiste versie van Java geïnstalleerd heeft.

Hoe vind ik geschikte kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon uw organisatie kan transformeren en helpen u graag op een ‘no cure no pay’ basis. Neem contact op met één van onze kantoren, of meld vrijblijvend online uw vacature aan.

Hoe kan ik een vacature aanmelden?

U kunt online vrijblijvend uw vacature registreren. Of neem contact met ons op. U kunt rechtsonder ook een live chat met ons starten.

Wat is outsourced recruitment?

Recruitment Proces Outsourcing (RPO), houdt in dat u de recruitment van uw vaste personeel aan een externe partij uitbesteedt. Hays weet als geen ander hoe belangrijk recruitment is voor een organisatie en hoe essentieel daarom de relatie met een RPO provider is.

Hoe zorg ik voor een goede employer branding?

De opinie van de kandidaat over uw bedrijf is van groot belang om de juiste werknemers aan te trekken. Lees hier hoe u zorgt voor een sterk werkgeversmerk.

Kunt u mij ook helpen op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom?

Jazeker, Hays Assessment & Development biedt met een team van psychologen oplossingen op het gebied van assessments, mobility process outsourcing (MPO) en Career Transition (outplacement).

Welke tips heeft u voor werkgevers?

Wij kunnen u adviseren over het zoeken naar talent en het motiveren van uw bestaande personeelsbestand. Daarnaast schrijven wij regelmatig artikelen die informatief zijn voor verschillende branches, publiceren magazines en doen onderzoek naar de meest uiteenlopende zaken.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Kantooradressen vindt u via de button ‘Contact’ onderaan de pagina, of klik hier. U kunt ons een e-mail sturen of rechtsonder een live chat starten.

Problemen met online solliciteren?

Zoek vacatures

Ik heb een vacature