Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Corporate Recruiter

bij Hays

Maak kennis met onze Corporate Recruiter, Dennis Schuurman. Hij vertelt graag wat zijn passie is en waarom Hays voor hem de perfecte match is.

Wat houdt je functie in?

Als corporate recruiter ben ik verantwoordelijk voor de aanname van nieuwe collega’s voor onze 3 labels: Hays, Hays Response en Hays Talent Solutions. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Tilburg en Eindhoven en de onsite teams van Talent Solutions zitten bij verschillende klanten door het hele land. Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces van werven tot selecteren tot aannemen en werk daarbij nauw samen met de recruitment teams, managers en directie.

Het leukste aan mijn baan?

In mijn rol als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Ik geloof dat een juiste match ervoor zorgt dat zowel een organisatie als een werknemer optimaal presteert.  En in het vinden van de juiste match ziet elke dag er anders uit. Deze diversiteit gecombineerd met de dynamiek van recruitment is iets waar ik veel plezier aan beleef.

Mijn passie? 

Ik krijg energie als ik op een persoonlijke wijze een goed inhoudelijk gesprek kan voeren. En in mijn rol ben ik het eerste contact met een potentiële collega en daarom streef ik naar een zorgvuldig, gestructureerd en spoedig recruitment proces. Mijn passie komt naar voren wanneer ik op deze kwalitatieve wijze de juiste match weet te maken.

Waarom Hays voor míj de perfecte match is? 

Hays staat in de recruitment branche gekenmerkt vanwege haar kwaliteit. De externe kwaliteit die Hays levert begint bij de interne kwaliteit van haar medewerkers en met mijn expertise en passie voor recruitment hoop ik dit te bewerkstelligen.

Ben je benieuwd wat Hays jou te bieden heeft? Kijk dan zeker eens bij onze openstaande vacatures of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek!