Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact met

Werken bij
Hays Contracting

Hays is expert in het werven van gekwalificeerde, professionele en vakkundige contractors in verschillende sectoren, zoals IT, Life Sciences, Finance & Banking en Engineering. Onze consultants werven strikt binnen verticals en geografische regio’s om ervoor te zorgen dat zij specialisten zijn en blijven binnen de desbetreffende markt.

Werken bij Hays Flex - Hays.nl

Wij analyseren continu de flexmarkt en waar nodig moedigen wij onze klanten aan transformationele verandering te ondergaan, door de inzet van contractors. Het werken met contractors stimuleert niet alleen de workforce, maar brengt ook tastbare voordelen voor elke organisatie, waaronder de naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen.

De professionaliteit, sectorkennis en ervaring van onze consultants draagt bij aan een brede klantenportefeuille (o.a. binnen IT en Life Sciences) en een grote pool aan kandidaten die op zoek zijn naar tijdelijke projecten.

Jouw carrière is uniek

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers en erkennen dat elke carrièrereis uniek is. Wij bieden een learning & development programma aan om jouw ontwikkeling als professional binnen de snel groeiende en competitieve flexbranche te ondersteunen.

Wat kun je bereiken? Sky is the limit en deze verantwoordelijkheid ligt volledig bij jou. Jij geniet vanaf dag 1 van het mondiale netwerk met bewezen track record in de flexbranche, de bonusstructuur en hands-on coaching. Je bepaalt zelf de snelheid van jouw groei door jouw ambities, prestaties en ondernemende houding. 

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail