Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Werken bij
Hays Response

Er bestaat geen one-size-fits-all model in recruitment. Als een sector behoefte heeft aan een andere aanpak om de meest effectieve service te kunnen leveren aan kandidaten en klanten, dan passen wij ons aanbod aan.

Werken bij Hays Response

De snelheid en het gemak van personeelsverloop, in het bijzonder voor de vaste en tijdelijke ondersteunende rollen binnen office support, sales & marketing, engineering, IT, Finance, Procurement & Logistics vraagt om een andere waardepropositie. Wij willen dit gat in de markt vullen met Hays Response.

Hays Response spreekt de taal van de klant: efficiënt en flexibel in het vinden van de juiste mensen voor de juiste posities in een korte tijdspanne. Hays Response komt tevens de behoefte van de kandidaten tegemoet door snelle resultaten te leveren en de adviserende rol van de consultants.

Samen de wereld van werk versterken

De naam Hays Response staat voor prestaties en flexibiliteit en blijft trouw aan de bredere doelstelling van Hays om de wereld van werk te versterken. De interne bedrijfscultuur is snel en dynamisch en er heerst een high performance sales cultuur, waar naast samenwerken en kwalitatieve service verlenen veel waarde wordt gehecht aan individuele prestaties.

Heb jij een oog voor sales, krijg je een kick van het scoren van deals, heb jij een passie voor mensen en ben je bereid hard te werken om je targets te behalen? Join our winning team.

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail