Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Werken bij
Hays Talent Solutions

Wil jij het verschil maken binnen outsourced recruitment? Kom dan werken bij Hays Talent Solutions. Wij nemen de recruitment van A tot Z op ons van meer dan 70 klanten over de hele wereld, zoals Royal FrieslandCampina en NXP.

Werken bij Hays Talent Solutions - hays.nl

De service die wij verlenen gaat verder dan het identificeren en zoeken van kandidaten die onze klanten wensen binnen te halen voor tijdelijke en permanente functies. Het gaat om het managen van de interne recruitment functies van onze klanten, uit naam van onze klanten.

Maak kennis met onze innovatieve outsourced recruitment oplossingen

Managed Service Provider (MSP), die de tijdelijke en contract recruitment dekt en Recruitment Process Outsourcing(RPO), die de permanente werving uit handen neemt.

Wij leveren intelligente resourcing diensten door de combinatie van deskundige recruitment teams, technische service, mondiale en regionale marktinzicht. Met behulp van intelligente ongeëvenaarde project methodologieën hebben wij diep en breed inzicht in alle bijbehorende recruitmenttechnologieën en platforms, maar houden wij vastberaden focus om de beste klantenservice te leveren.

Hoe behalen wij onze successen?

Door op te treden als betrouwbare partner, en niet allen beschouwd te worden als leverancier, bouwen wij sterke relaties op met onze klanten en behalen wij successen.

Onze recruitmentteams opereren als integraal onderdeel van de organisatie van onze klanten, maar zijn ook direct werknemer bij Hays. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen om hen op de juiste manier te kunnen bedienen: wij dompelen ons volledig onder in hun organisatie, processen, methoden, waarden, cultuur en behoeften.

Deze vorm van commitment heeft ons geholpen bij het verbeteren van onze dienstverlening en wervingsmethoden.

Haal het beste uit je carrière

Wij kunnen deze service alleen bereiken en verlenen door het aantrekken en ontwikkelen van de beste medewerkers in de markt. Of je nu al ervaring hebt in de recruitment industrie, of wilt beginnen in de sector. Hays Talent Solutions is toegewijd om het beste uit je carrière te halen.

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail