Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Werken bij
Hays

Hays behoort tot een van de toonaangevende specialistische recruitment organisaties ter wereld en heeft in Nederland meer dan 27 jaar ervaring. Wij breiden onze activiteiten uit over de wereld en onze sterke financiële prestaties geven ons ruimte om te investeren in onze business en mensen.

Werken bij Hays - hays.nl

Bij Hays werken mensen met verschillende werk- en levenservaringen: van pas afgestudeerden uit alle disciplines tot aan sales experts, engineers, accountants en advocaten.

Er zijn echter bepaalde kwaliteiten en competenties die onze medewerkers gemeen hebben, namelijk: passie voor hun werk, het verlangen om iets op te bouwen en hun eigen expertise te delen, vastberadenheid om de beste te zijn, het nastreven van doelstellingen en excellente klantenservice.

Om deze reden zijn wij het meest geïnteresseerd in wie jij bent en je werkmentaliteit.

Passionate about people

Specialistisch recruitment gaat over mensen. Meer dan 9.000 mensen maken deel uit van ons wereldwijde team in 244 kantoren en 33 landen. Wij delen ideeën, kennis en ervaringen uit het bedrijfsleven en andere gebieden om de beste resultaten te kunnen leveren aan onze kandidaten en klanten. 

Onze recruitment consultants werken samen met (latent) werkzoekenden en werkgevers om de juiste mensen binnen de juiste baan te plaatsen. Wij rusten onze mensen uit met de juiste tools en vaardigheden door te investeren in trainingen, waardoor zij kunnen excelleren binnen de ontwikkeling van hun eigen carrière.

Onze front en back office zijn professioneel ingericht door toegewijde teams van ondersteunend personeel in bijvoorbeeld IT, Legal, Finance, HR & Marketing.

Wij willen de beste mensen aantrekken voor onze organisatie. Mensen met een unieke mix van vaardigheden en ervaringen die zij willen doorontwikkelen. Geïnteresseerd?

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail