Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Alle A&D diensten:

Outplacement:
Hays Career Transition

Hays biedt expertise op het gebied van outplacement, voor zowel de werkgever als de werknemer. Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid staan daarbij voorop.
 

Career Transition - Hays Assessment & Development

Outplacement via Hays

Bij outplacement wordt deskundige begeleiding geboden in de transitie van werk naar werk. Hays is als internationale recruitmentexpert en voorloper op het gebied van Personal Branding (jezelf als merk presenteren), gekomen tot een geïntegreerde en vernieuwende oplossing voor werkgevers en werknemers in het kader van duurzame inzetbaarheid: Career Transition.

Praktische en aktiegerichte begeleiding

Binnen Career Transition ligt de nadruk op het snel vinden van een nieuwe passende uitdaging door middel van het vergroten van het zelfsturend vermogen van de deelnemer en het bieden van actiegerichte en praktische begeleiding hierbij.

Door de flexibiliteit van ons concept zijn wij in staat hiermee een passend aanbod te bieden voor zowel lager als hoger opgeleiden. Aan het einde van het traject is iedere deelnemer in staat om zelfstandig een nieuwe passende functie te vinden.

Hays versterkt hiermee haar positie als full-service dienstverlener en als expert op het gebied van ‘human capital’ en duurzame inzetbaarheid.

Naast het bieden van professionele recruitmentoplossingen, biedt Hays Assessment & Development u expertise op het gebied van psychologische begeleiding en coaching. Door beide expertises te combineren bieden wij deelnemers en organisaties een unieke oplossing voor uitstroomvraagstukken.

Waarom outplacement via Hays?

Wij onderscheiden ons door de nauwe samenwerking tussen onze psychologen en specialistische recruitmentconsultants en delen onze kennis op het gebied van Personal Branding direct met alle deelnemers. Als recruitment expert blijven wij voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden van Social Media, waarbij vindbaarheid en Personal Branding centraal staan. Hays heeft hierin wereldwijd een voortrekkersrol en wij laten onze deelnemers in het outplacement-traject hiervan profiteren.

career_transition_visual548.png

Informatie voor werknemers

Career Transition informatie voor werknemers - hays.nlU heeft uw baan verloren of u dreigt uw baan te verliezen? Hoe gaat u met deze nieuwe situatie om en hoe vindt u een nieuwe en passende werkplek?

Informatie voor werknemers

Informatie voor werkgevers

career Transition informatie voor werkgevers - hays.nl
Voor werkgevers wordt het steeds belangrijker om te investeren in de interne en externe mobiliteit van medewerkers en in duurzame inzetbaarheid.

Informatie voor werkgevers

Alle A&D diensten:

Assessment

Onze psychologen (NIP) geven advies over geschiktheid, potentieel en ontwikkeling van (toekomstige) medewerkers.

Meer over Assessment


Mobility Process Outsourcing

Mobility Process Outsourcing ontzorgt u van uw vraagstukken omtrent mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Meer over MPO


Outplacement

Hays biedt expertise voor zowel de werkgever als de werknemer op het gebied van de transitie van werk naar werk.

Meer over Outplacement


|

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nemen graag contact met u op.