block alle a&d diensten

Assessment

Assessment

Onze werkwijze richt zich erop meer inzicht in uw 'human capital’ te krijgen zodat u goed onderbouwde keuzes kunt maken die voor de toekomst van uw organisatie en die van uw medewerkers essentieel zijn.

assessment-hays.nederland

Wij maken gegevens over persoonlijkheidseigenschappen, drijfveren en interesses, capaciteiten en vaardigheden (Talent Analytics) van uw medewerkers inzichtelijk.

Onze assessmentoplossingen zijn altijd maatwerk, waarbij wij gebruik maken van beproefde en wetenschappelijk gefundeerde methodes. Het gaat hierbij veelal om vraagstukken over geschiktheid, potentieel en ontwikkeling, maar ook over loopbaan- of coachingsvraagstukken.

Wij doen er alles aan om het assessment een positieve en leerzame ervaring te laten zijn. Onze werkwijze is persoonlijk; wij stellen de kandidaat gedurende het assessment centraal en besteden veel aandacht aan de terugkoppeling van de resultaten, zodat de herkenbaarheid en het acceptatieniveau hoog is. Tevens vindt na elk assessment een tevredenheidsonderzoek plaats, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.