block alle a&d diensten

Career Transition

Outplacement: Hays Career Transition

Hays biedt expertise op het gebied van outplacement, voor zowel de werkgever als de werknemer. Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid staan daarbij voorop.

Assessment & Development - Hays.nl

Outplacement via Hays

Bij outplacement wordt deskundige begeleiding geboden in de transitie van werk naar werk. Hays is als internationale recruitmentexpert en voorloper op het gebied van Personal Branding (jezelf als merk presenteren), gekomen tot een geïntegreerde en vernieuwende oplossing voor werkgevers en werknemers in het kader van duurzame inzetbaarheid: Career Transition.

Praktische en aktiegerichte begeleiding

Binnen Career Transition ligt de nadruk op het snel vinden van een nieuwe passende uitdaging door middel van het vergroten van het zelfsturend vermogen van de deelnemer en het bieden van actiegerichte en praktische begeleiding hierbij.

Door de flexibiliteit van ons concept zijn wij in staat hiermee een passend aanbod te bieden voor zowel lager als hoger opgeleiden. Aan het einde van het traject is iedere deelnemer in staat om zelfstandig een nieuwe passende functie te vinden.

Hays versterkt hiermee haar positie als full-service dienstverlener en als expert op het gebied van ‘human capital’ en duurzame inzetbaarheid.

Naast het bieden van professionele recruitmentoplossingen, biedt Hays Assessment & Development u expertise op het gebied van psychologische begeleiding en coaching. Door beide expertises te combineren bieden wij deelnemers en organisaties een unieke oplossing voor uitstroomvraagstukken.

Waarom outplacement via Hays?

Wij onderscheiden ons door de nauwe samenwerking tussen onze psychologen en specialistische recruitmentconsultants en delen onze kennis op het gebied van Personal Branding direct met alle deelnemers. Als recruitment expert blijven wij voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden van Social Media, waarbij vindbaarheid en Personal Branding centraal staan. Hays heeft hierin wereldwijd een voortrekkersrol en wij laten onze deelnemers in het outplacement-traject hiervan profiteren.

Assessment & Development - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.


  • Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.