block alle a&d diensten

Career Transition voor werknemers

Career Transition
Outplacement voor werknemers

U heeft uw baan verloren of u dreigt uw baan te verliezen? Outplacement met behulp van Career Transition geeft u de begeleiding om met deze nieuwe situatie om te gaan en een nieuwe en passende werkplek te vinden. Duurzame inzetbaarheid staat hierbij voorop.

outplacement-hays.nederland

Terwijl de ene persoon snel weer klaar is om te gaan solliciteren en de situatie als een nieuwe kans ziet, ervaart een ander moeite met het loslaten en de onvrijwillige situatie waarin men is beland. Het is belangrijk om de impact hiervan niet te onderschatten. Hays ondersteunt u bij dit proces zodat u snel weer vooruit kunt kijken en zich kunt richten op de toekomst.

Hoe werkt outplacement voor de werknemer?

Duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en langer doorwerken, het zijn steeds vaker voorkomende termen waar wij allemaal op enig moment mee te maken krijgen. Het komt erop neer dat u als werknemer steeds meer de focus op uzelf moet gaan leggen; wat wilt u, wat kunt u en welke doelen gaat u zichzelf stellen voor de komende jaren. Niet voor iedereen is dit een vanzelfsprekende gewoonte.

Hays Career Transition biedt in het kader van outplacement een unieke combinatie ten behoeve van het mobiliseren van uw loopbaan, waarbij een ervaren psycholoog u samen met gespecialiseerde recruiters zal begeleiden in het proces van ‘werk naar werk’.

Tijdens het outplacementtraject wordt de focus op uzelf gelegd en zullen de volgende vragen centraal staan:

  • Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten, vaardigheden en valkuilen?
  • Wat wil ik? Waar ligt mijn interesse, wat zijn mijn ambities?
  • Wat kan ik? Hoe sluit mijn ervaring en opleiding aan op de eisen van de huidige arbeidsmarkt?
  • Hoe vind ik zo snel mogelijk een nieuwe passende functie?

Persoonlijke begeleiding en coaching in het outplacementproces

Om succes in het proces van ‘werk naar werk’ en duurzame inzetbaarheid te garanderen wordt in het outplacementtraject van Career Transition professionele begeleiding en coaching via onze psychologen en recruiting experts gegeven aan de werknemer.

Onze psychologen helpen u om weer gemotiveerd aan de slag te gaan en bieden u inzicht in uw kwaliteiten, talenten en interesses. Zij zullen u confronteren waar nodig en eventuele valkuilen zichtbaar maken. Zij bieden u naast de persoonlijke begeleiding, tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onder andere diverse rollenspelen, coachmodules, of een beroepskeuzeonderzoek.

Onze recruiting experts helpen u om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt . Zij zullen u op de hoogte stellen van passende vacatures, helpen u met uw online profiel en uw zichtbaarheid in de markt.

Hays is als specialist op de arbeidsmarkt voorloper als het gaat om online vindbaarheid en zichtbaarheid. Onze recruiters delen deze kennis met u, zodat u vindbaar bent voor interessante werkgevers en tevens een sterke eerste indruk maakt. Daarnaast houden zij u een realistische spiegel voor met betrekking tot de kansen op de arbeidsmarkt, zij houden u op de hoogte van recente ontwikkelingen in de markt en binnen uw specialisme en voorzien u van de nodige tips & tricks in het sollicitatieproces.

Hays Assessment & Development biedt diverse trainingen en workshops aan die uw positie op de arbeidsmarkt zullen versterken:

  • Effectief solliciteren
  • Onderhandelingsvaardigheden
  • Presentatievaardigheden
  • Gesprekstechnieken
  • Social Media

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.