block alle a&d diensten

Mobility Process Outsourcing

Mobility Process Outsourcing

Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse prioriteitsstelling binnen het HR werkveld. Hoewel deze thema’s al een belangrijke rol spelen bij het aanname beleid, richten veel organisaties zich voornamelijk op het huidige personeelsbestand.

mobility-process-outsourcing

Haalt men nog het beste uit zijn medewerkers? Zijn de huidige medewerkers nog gemotiveerd? Zit men op de juiste plek? Is bevlogenheid een reële verwachting?

Mobility Process Outsourcing biedt oplossingen voor uw vraagstukken over mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Het kan hierbij gaan over vraagstukken omtrent selectie en beoordeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, potentieel bepaling, talent management, succession planning, etc. 

assessment-development-thema-hays.nederland

Onze dienstverlening sluit aan op uw interne processen en wij geven op praktische wijze vorm aan uw mobiliteitsvraagstukken. Het resultaat is een duurzaam personeelsbestand, dat bestaat uit bevlogen medewerkers die de kern vormen voor het succes van uw organisatie.

Thema's rondom actuele vraagstukken waar wij u bij kunnen ondersteunen:

assessment-thema-hays.nederland

 

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.


  • Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.