Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Engineering
Baan van de Toekomst

AI Expert

Technologische ontwikkelingen zorgen in veel sectoren voor ingrijpende veranderingen, waaronder ook de sector Engineering. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de Engineering, AI-expert, uitgelicht.

AI-expert

Geheel Nederland | AI Expert | Ervaren met kunstmatige intelligentie (artificial intelligence) en robotica.

Uw nieuwe functie
De Artificial Intelligence (AI) expert is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van kunstmatige intelligentie systemen. Deze systemen bieden ondersteuning in het maken van beslissingen en voeren zelfstandig taken uit waar intelligentie bij nodig is. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ontwikkelen en optimaliseren van algoritme, het uitvoeren van cognitief onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde cognitieve ondersteuning. Gedurende project specifieke activiteiten zal u als AI expert indien nodig samenwerken met de software engineers.

Uw profiel
U beschikt over een academische achtergrond gericht op IT, Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek of Robotica. Om intelligentie te kunnen analyseren en automatiseren is het van belang kennis te hebben van de menselijke intelligentie. De ideale kandidaat beheerst statistiek, cognitieve psychologie, filosofie en informatica. U bent in staat om zowel zelfstandig als in team verband te werken. Vanuit uw nieuwsgierige houding worden geconstateerde issues en risico’s direct opgepakt. Om te slagen dient u een sterke, analytische probleemoplossende communicator te zijn en heeft u een sterke affiniteit met techniek en robotica.

De arbeidsvoorwaarden
Als AI Expert aan de slag gaan bij onze klant is werken bij een bedrijf met een internationale setting, in een dynamische en innovatieve werkomgeving, met enthousiaste en deskundige collega’s. U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als AI Expert? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Engineering-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur je cv op of neem contact op met één van onze Engineering-recruitment experts voor ons huidige aanbod Engineering-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.