Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Finance
Baan van de Toekomst

Business Decision Manager

Financiële ontwikkelingen zorgen voor veranderingen. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de financiële sector, Business Decision Manager, uitgelicht.

Business Decision Manager

Uw nieuwe functie

Als Business Decision Manager bent u verantwoordelijk voor het leveren van inzichtelijke data analyses van de prestaties en activiteiten in de Benelux business. U werkt nauw samen met de Managing Director en de Sales & Marketing Director om de groeikansen van key productlijnen en nieuwe categorieën te identificeren en te bereiken. U bent een volwaardig Business Partner van het management.

U ondersteunt de organisatie in het formuleren van heldere en uitdagende financiële doelstellingen waarvan u een continue follow-up uitvoert en actief aanmoedigt om performance te verhogen. Hiertoe voorziet u de organisatie van interne en externe financiële KPI rapportages (P&L, Balance Sheet & Free Cash flow). Via data modellering en data interrogatie voert u business analyses uit om besluitvorming te ondersteunen. Om de geplande groei in Europa waar te maken, ontwikkelt u een 5-jarenplan en volgt u dit zeer nauwgezet op samen met uw stakeholders.

Als Business Decision Manager bent u nauw betrokken bij verschillende projecten en business initiatieven en u doet aanbevelingen om de organisatie verder te brengen en de business te verbeteren. Extra uitdagingen vindt u in het participeren in verschillende projecten zoals het schrijven van financial models voor new capital investments en het proactief verbeteren van processen binnen een dynamische omgeving.

Uw profiel

Als Business Decision Manager heeft u een Masterdiploma in een economisch-fintech richting. Wij zijn op zoek naar de Business Decision Manager die door zijn/haar data-interpretatie exact weet welke acties hij/zij in gang moet zetten om doelen te bereiken in een dynamische omgeving. Deze relevante ervaring is idealiter opgedaan binnen een complexe, internationale en kapitaalintensieve organisatie. Succesvolle ervaring met verschillende marketmodellen en analytisch projectwerk in een business omgeving zijn belangrijke vereisten.

In de rol van Business Decision Manager heeft u steeds aandacht voor detail zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. U overziet de impact van het beleid op de verschillende processen en weet draagvlak te winnen, hierbij fungeert u als volwaardig Business Partner voor management en directie: u bent in staat om te communiceren op verschillende niveaus en staat stevig in uw schoenen.

Als persoon bent u commercieel ingesteld, zeer communicatief en hands-on. Bovendien zijn ondernemerschap, resultaatgerichtheid en intrinsieke motivatie enkele waarden die u typeren.

De arbeidsvoorwaarden

Voor de Business Decision Manager zijn er zowel doorgroeimogelijkheden op nationaal en internationaal niveau. U kunt rekenen op een aantrekkelijk brutosalaris aangevuld met voordelen zoals een dagvergoeding, verzekeringspakket en bonusplan. 

Solliciteer direct

Wilt u aan de slag als Businiss Decision Manager? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de financiële toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.
Stuur uw cv op
of neem contact op met één van onze finance recruitment experts voor ons huidige aanbod financiële vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.