Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

IT Baan van de Toekomst

Reporting Analyst

Technologische ontwikkelingen zorgen ook in de IT-sector voor ingrijpende veranderingen. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de IT, BI / DWH Reporting Analyst, uitgelicht.

BI / DWH Reporting Analyst

Geheel Nederland | BI/DWH Reporting Analyst | kennis van rapportagetools SSRS, Crystal Reports, Tableau, SQL Query.

Uw nieuwe functie

De BI/DWH Reporting Analyst is verantwoordelijk voor de rapportage- en datasystemen van organisaties. Aangezien menselijke data-analyse overgenomen wordt door computers met de juiste programmering, is het van belang dat deze enorme hoeveelheden data op de juiste manier geprepareerd wordt. Uw taak als BI/DWH Reporting Analyst is om ervoor te zorgen dat de uitkomsten van de rapportage- en datasystemen aansluiten bij de behoefte van de business, bijvoorbeeld voor het gronden van managementbeslissingen en het succesvol voeren van marketing & sales campagnes. U creëert nieuwe inzichten, designprocedures en slimme oplossingen voor de toekomst van het bedrijf. U werkt samen met teams om ervoor te zorgen dat de algoritmes goed worden geïmplementeerd, er nieuwe features worden gecreëerd en real-time model-experimenten worden opgestart.

Uw profiel

Als BI/DWH Reporting Analyst heeft u ervaring met rapportagetools als SQL Server Reporting Services (SSRS), Crystal Reports, Tableau, SQL Query. Ook bent u bekend met SQL Server, MySQL en Oracle. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, project management vaardigheden, u bent tevens proactief en zeer prestatiegericht.

De arbeidsvoorwaarden

De functie van Security Business Analist is een uitdagende en afwisselende job. U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. U komt tevens te werken in een dynamische omgeving met een professioneel en collegiaal team.

Solliciteer direct

Wilt u aan de slag als Security Business Analist? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de IT-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst. Stuur u cv op of neem contact op met één van onze IT-recruitment experts voor ons huidige aanbod IT-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.