Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

IT Baan van de Toekomst

Security Auditor

Technologische ontwikkelingen zorgen ook in de IT-sector voor ingrijpende veranderingen. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de IT, Security Auditor, uitgelicht.

Security Auditor

Geheel Nederland | Security Auditor | Skills: CISA, CISSP, ISO 27001

Uw nieuwe functie

De Security Auditor is verantwoordelijk voor de beveiliging en discretie van de gehele informatie-/dataketen. U draagt zorg voor de juiste certificeren van partijen waarmee wordt samengewerkt. In nauw overleg stelt u security frameworks en aanbevelingen op om de IT Security risico’s te verkleinen. Tevens is het van belang dat deze partijen voldoen aan de afgesproken security levels. Vanuit uw eigen nieuwsgierigheid weet u de mazen in de wet te vinden, zodat de geconstateerde risico’s en issues middels uw adequate opvolging gelijk aangepakt kunnen worden en de bescherming van data gewaarborgd wordt. Het daarom belangrijk dat u proactief advies kan geven en de daar bijhorende begeleiding.

Uw profiel

Als Security Auditor beschikt u over minstens een Bachelor-diploma, technische skills en sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan het beschikken over de certificaten CISA, CISSP en CISM. U bent onder andere bekend met SO 27001, FFIEC, HIPAA, PCI, NERC en SOX.  U bent pragmatisch en streeft naar het verbeteren van de IT Security. 

De arbeidsvoorwaarden

U komt als Security Auditor te werken in een dynamische omgeving met een professioneel en collegiaal team. U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat het van belang is dat specialisten op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, is er ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 

Solliciteer direct

Wilt u aan de slag als Security Auditor? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de IT-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.
Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze IT-recruitment experts voor ons huidige aanbod IT-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.