Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Oil & Gas Baan van de Toekomst

Geoloog

De arbeidsmarkt van de toekomst zal als gevolg van de technologische ontwikkelingen in veel sectoren ingrijpend veranderen, waaronder ook de sector olie en gas. Om succesvol te zijn en te blijven is een heldere toekomstvisie van groot belang. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt ingezoomd op één van de toekomstbanen in de olie en gas sector, Geoloog.

Geoloog

Geheel Nederland | Geoloog |Ruime ervaring in geven van aanbevelingen, gebaseerd op analyse en interpretatie (bodem)onderzoek.

Uw nieuwe functie
Als geoloog zal u een groot deel van uw tijd in het veld doorbrengen met het identificeren en onderzoeken van de topografie en de geologische samenstelling van een geothermische site, onder andere middels bodemonderzoek. U bestudeert kaarten en grafieken om ervoor te zorgen dat een geothermische site in staat zal zijn om voldoende aardwarmte te kunnen leveren. Als geoloog gebruikt u uw kennis van verschillende soorten gesteente om aanbevelingen te doen over waar de meest rendabele gebieden om te boren zich bevinden. Daarnaast zal u ook seismische activiteiten van een gebied in kaart brengen om voorafgaand aan de toewijzing van een vestigingslocatie van een plant een mogelijke dreiging van aardbevingen te voorspellen.

Uw profiel
De ideale kandidaat beschikt over een academische achtergrond in Geologie/Aardwetenschappen. De geoloog heeft aandacht voor detail, heeft ruime onderzoekservaring en is analytisch ingesteld om data goed te kunnen interpreteren en aan de hand van deze bevindingen advies te geven. U houdt ervan om veel in het buitenlucht te zijn en te reizen, aangezien enkele projecten in het buitenland zullen plaatsvinden.

De arbeidsvoorwaarden
De functie van Geoloog is een uitdagende job. U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. U komt tevens te werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een professioneel team.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als Geoloog? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Oil&Gas-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze Oil&Gas-recruitment experts voor ons huidige aanbod Oil&Gas-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.