Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Oil & Gas Baan van de Toekomst

Hydroloog

De arbeidsmarkt van de toekomst zal als gevolg van de technologische ontwikkelingen in veel sectoren ingrijpend veranderen, waaronder ook de sector olie en gas. Om succesvol te zijn en te blijven is een heldere toekomstvisie van groot belang. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt ingezoomd op één van de toekomstbanen in de olie en gas sector, Hydroloog.

Hydroloog

Geheel Nederland | Hydroloog | Goede onderzoeksvaardigheden en ervaring met geothermische projecten

Uw nieuwe functie
Als Hydroloog bestudeert u water en de waterkringloop. U kijkt naar de beweging, de distributie en andere eigenschappen van het water en analyseert hoe deze eigenschappen de omgeving beïnvloeden. U gebruikt als Hydroloog uw expertise om problemen met betrekking tot de kwaliteit en de beschikbaarheid van water op te lossen.
In het geval van geothermische projecten bestudeert u het water onder de aardoppervlak. U verricht metingen, maakt berekeningen, en schrijft rapporten over het onderzoek en de bevindingen. Middels uw onderzoek geeft u advies over waar te boren naar het grondwater en wordt het water geanalyseerd dat wordt opgepompt uit de ondergrondse reservoirs aan de oppervlakte.

Uw profiel
Als Hydroloog beschikt u over een HBO/WO werk- en denkniveau en affiniteit met natuur en milieu. Een analytische instelling, goede onderzoeksvaardigheden en goede communicatieve vaardigheden (advies uitbrengen) zijn belangrijke eigenschappen.

De arbeidsvoorwaarden
U ontvangt een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk wordt u gedreven door de organisatie, cultuur en werkzaamheden. De persoon staat centraal en hier horen goede opleidingsmogelijkheden op zowel persoonlijk vlak als vakinhoudelijk tegenover.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als Hydroloog? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Oil&Gas-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze Oil&Gas-recruitment experts voor ons huidige aanbod Oil&Gas-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.