Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Hays Talent Solutions Worldwide

Blended workforce solutions
Total value proposition

Recruitment is van essentieel belang voor het succes van uw organisatie. In een sterk aantrekkende economie is de ‘war for talent’ nog lang niet gestreden en het werven van tijdelijk en vast talent verdient de aandacht die het nodig heeft.
 

Blended workforce solution | Hays Talent Solutions - hays.nl

Hays Talent Solutions biedt met een blended workforce solution een zeer complete oplossing. Al uw recruitment vraagstukken worden beantwoord met één oplossing.

Al meer dan 20 jaar biedt Hays wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Volgens de Everest Research Group is Hays marktleider op het gebied van blended workforce solutions.

Wat is een Blended Workforce Solution en de toegevoegde waarde van Hays?

Daar waar voorheen vooraf vaststond op welke basis een nieuwe werknemer aangenomen zou worden - op vaste of flexibele basis - wordt tegenwoordig steeds meer gedacht vanuit de wens van de nieuwe werknemer. Het talent is zogezegd de baas.

Veel organisatie zijn echter nog niet zo ingericht. HR- en inkoopafdelingen moeten meer met elkaar gaan samenwerken en een geïntegreerde recruitment aanpak vaststellen.

Een Blended Workforce Solution integreert recuitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze.

De voordelen van een Blended Workforce Solution

Een Blended workforce solution van Hays Talent Solutions brengt vele voordelen met zicht mee. Wij zetten er een aantal op een rij:

  • Recruitment van vast en flexibel personeel vanuit één centraal punt geregeld, management rapportages en analyses geven inzicht in uw totale workforce
  • Alle kennis en kunde met betrekking tot talent acquisitie en processen worden gebundeld en gewaarborgd. Onze experts hebben ruime ervaring binnen uw sector en binnen het recruitment vak.
  • U heeft geen omkijken meer naar de aanname of de inhuur van nieuwe medewerkers en kunt zich volledig focussen op uw core business
  • Volledige compliance op het gebied van naleving van wet en regelgeving omtrent het aannemen van vast en flexibel personeel
  • Zeer kosten efficiënt omdat alle recruitment vraagstukken door één provider gemanaged worden
     

Bent u benieuwd naar hoe een Blended Workforce Solution voor uw organisatie kan werken? Neem dan nu contact op, wij informeren u graag.

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over outsourced recruitment? Wij nemen graag contact met u op

Kijkje in de keuken

Waarom Hays?