Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Onze bloggers:

Jurgen Jaarsma
Hays Talent Solutions

Jurgen is directeur van Hays Talent Solutions Nederland, een onderdeel van Hays dat outsourced recruitment oplossingen op maat biedt. Hij werkt al meer dan vijftien jaar in de recruitmentsector en vervulde diverse rollen. Van het bemiddelen van uitzendkrachten, via advisering van bank- en verzekeringswezen op gebied van recruitment, tot zijn huidige functie als directeur.
 

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Samen met zijn team van ruim vijftig ambitieuze en gemotiveerde professionals werkt hij dagelijks voor grote organisaties als NXP Semiconductors, ASML, Friesland Campina en a.s.r. Verzekeringen. Hij is trots op de goede relaties met zijn klanten en op zijn mensen die samen een sterk team vormen. Een club die hij zorgvuldig opbouwde en die in staat is om bedrijven en organisaties te laten groeien. Omdat ze klanten zien als partners en samen met hen de beste oplossingen creëren.

Jurgen deelt zijn visie op de ontwikkelingen in recruitment graag met de buitenwereld. Hij blogt regelmatig over thema’s als:

  • Schaarste aan talent
  • Compliance en veiligheid
  • Contractvorm: vast, tijdelijk of blended?
  • Duurzame inzetbaarheid
  • De impact van technologie en data op recruitment 
     

Jurgen is getrouwd en heeft twee kinderen. Ontwikkeling en groei is ook in zijn persoonlijke leven een belangrijk thema. Zo reist hij in zijn vrije tijd met zijn gezin over de wereld, kookt hij graag voor familie en vrienden en is hij trainer van het voetbalteam van zijn zoon. Het scouten van talent en dat tot wasdom laten komen, daar gaat het om.

Meest recente blogs van Jurgen