Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Onze bloggers:

Robert van Veggel
Managing Director Hays

912029_robert.png

Robert is als Managing Director verantwoordelijk voor alle activiteiten van Hays in Nederland. Hays geldt wereldwijd als een van de grootste recruitment specialisten en is ook in Nederland een belangrijke speler in de markt, met eigen kantoren in onder meer Amsterdam en Tilburg.

“Recruitment gaat over mensen”

Voor Robert bepalen mensen het succes van een organisatie. Dat geldt voor zijn klanten én voor Hays zelf. Om succesvol te kunnen zijn, hebben mensen ruimte en kansen nodig. Zelf kreeg Robert die kansen ook. Hij startte in 1997 als recruitment consultant bij Hays en groeide door tot de rol van Managing Director die hij in 2010 op zich nam. Robert leerde leidinggeven met vallen en opstaan en is nog dagelijks gefocust op zijn ontwikkeling. Iets wat hij graag overbrengt op anderen, zeker de jongere generaties. Zijn drive: steeds beter willen worden in het vak, blijven innoveren, samen successen boeken en mensen inspireren. Om zo bedrijven en organisaties te helpen hun strategie en visie waar te maken.

Robert deelt zijn visie op de ontwikkelingen in recruitment graag met de buitenwereld. Hij blogt regelmatig over thema’s als:

  • Work-life integration
  • Samenwerken door generaties
  • Menselijk en persoonlijk werken
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving rond werk
  • Economie en arbeidsmarkt


Robert is getrouwd en heeft twee kinderen. Ook in zijn persoonlijke leven zoekt hij naar inspiratie en onderneemt hij graag activiteiten met anderen. Zo speelt hij gitaar (vooral rockmuziek uit de jaren 80 en 90), sleutelt hij aan zijn oldtimer (een Fiat 12 Spider) en maakt hij reizen met zijn gezin. Genieten en gezondheid houdt hij in balans door samen met familie en vrienden lekker te eten en in beweging te blijven door te fietsen. Zo ontstaan als vanzelf nieuwe ideeën voor groei, innovatie en samenwerking tussen generaties.