Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact of feedback?

Hays blog
Wie zijn de schrijvers?

Onze experts bloggen regelmatig over de huidige arbeidsmarkt en nieuws in recruitment. Wie zijn de schrijvers van onze blogs?

Alistair Cox
CEO van Hays

Alistair Cox - Hays.nlAlistair is sinds september 2007 de CEO van Hays plc. Als luchtvaartingenieur startte Alistair zijn carrière bij British Aerospace in de divisie militaire vliegtuigen. Van 1983-1988 werkte hij bij Schlumberger in verschillende veld- en onderzoekrollen in de olie- en gasindustrie in zowel Europa als Noord-Amerika. In 2002 keerde hij terug naar het Verenigd Koninkrijk als CEO van Xansa. Tijdens zijn 5-jarig dienstperiode richtte hij de organisatie opnieuw in om zo een Britse toonaangevende leverancier van backofficediensten te worden en bouwde hij één van de sterkste offshore-operations in de sector met meer dan 6.000 mensen in India.

Blogs van Alistair

Robert van veggel
Managing Director Hays Nederland

Robert van Veggel - Hays.nlRobert is als Managing Director verantwoordelijk voor alle activiteiten van Hays in Nederland. Voor Robert bepalen mensen het succes van een organisatie. Dat geldt voor zijn klanten én voor Hays zelf. Om succesvol te kunnen zijn, hebben mensen ruimte en kansen nodig. Zelf kreeg Robert die kansen ook. Hij startte in 1997 als recruitment consultant bij Hays en groeide door tot de rol van Managing Director die hij in 2010 op zich nam. Robert leerde leidinggeven met vallen en opstaan en is nog dagelijks gefocust op zijn ontwikkeling. Iets wat hij graag overbrengt op anderen, zeker de jongere generaties. Zijn drive: steeds beter willen worden in het vak, blijven innoveren, samen successen boeken en mensen inspireren. Om zo bedrijven en organisaties te helpen hun strategie en visie waar te maken.

Blogs  van Robert:

Jurgen Jaarsma
Director Hays Talent Solutions

Jurgen Jaarsma - Hays.nlJurgen is directeur van Hays Talent Solutions Nederland, een onderdeel van Hays dat outsourced recruitment oplossingen op maat biedt. Hij werkt al meer dan vijftien jaar in de recruitmentsector en vervulde diverse rollen. Van het bemiddelen van uitzendkrachten, via advisering van bank- en verzekeringswezen op gebied van recruitment, tot zijn huidige functie als directeur. Samen met zijn team van ruim vijftig ambitieuze en gemotiveerde professionals werkt hij dagelijks voor grote organisaties als NXP Semiconductors, ASML, Friesland Campina en a.s.r. Verzekeringen. Hij is trots op de goede relaties met zijn klanten en op zijn mensen die samen een sterk team vormen. Een club die hij zorgvuldig opbouwde en die in staat is om bedrijven en organisaties te laten groeien. Omdat ze klanten zien als partners en samen met hen de beste oplossingen creëren.

Blogs van Jurgen:

Rob Teeuwen
Section Manager IT en Teamleader S&M

Rob Teeuwen - Hays.nlEind 2007 ben ik vanuit de Sport & Lifestyle branche overgestapt naar recruitment.
Bij Hays heb ik mij gespecialiseerd in het bemiddelen van IT professionals. Een specialisme dat altijd in ontwikkeling is en diepgang vraagt voor het maken van de juiste match. Op dit moment ben ik bij Hays verantwoordelijk voor het hele IT team en daarnaast ook voor ons Sales & Marketing team  Met onze passie voor de inhoud van het vak en de mens achter het cv hopen wij voor onze kandidaten en klanten het verschil te maken.
Recruitment is complex. Gedurende de jaren heb ik de vaardigheden eigen gemaakt om succesvol te zijn in een vak waar alleen de nummer 1 positie telt. Daarom is recruitment voor mij net topsport waar ik veel plezier aan beleef.

Blogs van Rob: