Contract jobs in Finance

Contract jobs in Finance

De groep contractors in Nederland wordt steeds groter en wordt gezien als één van de meest snelgroeiende sectoren. Uit ons onderzoek naar de Baan van de Toekomst blijkt dat er steeds minder waarde wordt gehecht aan vaste contracten.

Contract jobs in Finance - Hays.nl

Mensen zijn steeds meer bezig met de vraag waar zij goed in zijn, of willen worden, en wat zij graag doen en voor welke organisatie zij dat zouden willen doen.

De young professinals die nu de arbeidsmarkt betreden ervaren vaste contracten als benauwend. Dit is iets waar werkgevers beter op kunnen inspelen, door het aanbieden van contract jobs in finance.

Contract jobs in finance

Hays Finance richt zich op recruitment op alle niveaus contract jobs: van (junior) accountants, financieel adviseur vacatures, actuarieel analist tot financieel directeur.

Voordelen contract jobs via Hays

Hays vormt de schakel tussen opdrachtgever en contractor: we hebben een uitstekend internationaal netwerk en we adviseren u graag over de mogelijkheden. Wat zijn de voordelen van werken via Hays?

Hays werkt op basis van een persoonlijke relatie
U krijgt één van onze recruiting experts als contactpersoon. Hij of zij kent u persoonlijk en is daardoor in staat om snel te schakelen bij het binnenkomen van een nieuwe opdracht. Wij kijken naar uw vakkennis én naar uw persoonlijkheid.

Begeleiding van de startende zzp’er
Bent u een startende zzp’er en heeft u vragen over welke stappen u moet ondernemen? Welke papieren aangevraagd moeten worden of hoe u straks verloond gaat worden? Of wilt u advies over hoe u uw carriere een boost kunt geven? Uw persoonlijke recruiting expert gaat graag met u in gesprek. Een lease-auto bij start van uw eerste opdracht behoort tot de mogelijkheden.

Begeleiding tijdens de opdracht
Tijdens de opdracht hebben wij regelmatig contact met u en met de opdrachtgever. Hays fungeert als sparringpartner voor beiden partijen en adviseert waar nodig. Bij eventuele problemen kunt u bij uw persoonlijke recruiting expert terecht.

Directe uitbetaling
Hays is een beursgenoteerde wereldmarktleider. Onze stabiele financiele positie maakt dat wij u een spoedige uitbetaling kunnen garanderen. De betalingstermijn staat los van de betalingscondities van onze opdrachtgever.

Concurrentiegevoelige markt
De markt voor interim professionals is competitief, kennis van de markt en snel en doortastend handelen zijn essentieel voor het acquireren van projecten. Uw Hays recruiting expert kent uw markt en draagt zorg voor de onderhandelingen met uw nieuwe opdrachtgever.

Toegang tot het Hays netwerk
Als een van de marktleiders in de gespecialiseerde werving & selectie heeft Hays een uitstekend netwerk. Onze recruiting experts zijn in staat u te introduceren bij opdrachtgevers in vele sectoren door heel Nederland.

Verrijking van uw cv
Op projectbasis binnen verschillende organisaties werken levert u veel kennis en brede ervaring op. Uw profiel zal na iedere opdracht aantrekkelijker worden voor een volgende werkgever.

Permanente positie
Indien uw voorkeur uiteindelijk uitgaat naar vast contract, kunt u daaraan voorafgaand in een tijdelijke functie of een functie op projectbasis het niveau van uw specifieke vaardigheden op peil houden of verbeteren. Dit vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt.

Neem gerust contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken, of stuur ons uw cv.

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

Zoek vacatures

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl