Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Database Administrator vacature

database andministrator vacature bij hays

Hays geeft u graag meer informatie over de inhoud van de functie Database Administrator. Hieronder vindt u een korte beschrijving, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de volgende stap in uw carrière.

Database Administrator

De Database Administrator (dba) creëert een databank/gegevensopslag welke gebruiksvriendelijk is, zodat de gewenste informatie gemakkelijk en snel te vinden is voor de gebruiker. Een onderdeel van de werkzaamheden zal dan ook bestaan uit het begeleiden van degenen die gebruik maken van de databank. Tevens is de database administrator verantwoordelijk voor het onderhoud van de databank en het maken van back-ups. Zodra enige problemen zich voordoen, zullen deze verholpen moeten worden.

Vacature Database Administrator

Bekijk hiernaast onze vacatures voor Database Administrator. Hays IT helpt u met de volgende stap in uw carrière. Het doel van onze IT recruitment experts is het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Onze recruitment experts staan voor u klaar om gezamenlijk me u uw carrièremogelijkheden te bespreken.