block alle a&d diensten

Career Transition werkgevers

Career Transition
Outplacement voor werkgevers

Voor werkgevers wordt het steeds belangrijker om te investeren in de interne en externe mobiliteit van medewerkers en in duurzame inzetbaarheid. Hays Career Transition biedt een oplossing op maat en begeleidt uw werknemers op praktische en professionele wijze in het outplacementtraject.

Assessment & Development - Hays.nl

Hays Career Transition: Outplacement op maat

Hays Career Transition legt tijdens het outplacementtraject de nadruk op het snel vinden van een nieuwe passende uitdaging. Dit doen wij door middel van het vergroten van het zelfsturend vermogen van de werknemer en het bieden van actiegerichte en praktische begeleiding en bemiddeling, met het oog op duurzame inzetbaarheid. Aan het einde van het traject is elke werknemer in staat om zelfstandig een nieuwe passende functie te vinden.

Ervaren en gecertificeerde NIP psychologen van Hays werken nauw samen met gespecialiseerde recruiters die een grote kennis van de arbeidsmarkt en wetgeving hebben.

Uiteraard houden wij rekening met de ontwikkelingen in het kader van de Wet Werk en Zekerheid en kunt u bij ons tevens terecht voor dienstverlening ter bevordering van de mobiliteit van uw werknemers.

Waarom tijdens outplacement kiezen voor Hays Career Transition?

  • Unieke één-twee tussen psychologen en onze recruitmentspecialisten
  • Als expert op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid, in combinatie met de daadkracht en resultaatgerichtheid van een recruitmentorganisatie, zijn wij in staat om deelnemers snel weer zelfstandig een passende functie te laten vinden
  • Hays is voorloper op het gebied van Social Media. Wij delen onze kennis op het gebied van vindbaarheid en ‘personal branding’. Hierbij bieden wij ondersteuning bij het opbouwen van het sociale netwerk, ‘weak tie’ management en ‘added value’ van groepen en blog
  • Wij zijn als recruitmentexpert op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
  • Hays Assessment & Development heeft ruime ervaring op het gebied van psychologisch onderzoek en het ontwikkelen van mensen en mobiliteit
  • Al onze ervaren psychologen werken volgens de richtlijnen en gedragscodes van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

Block SFMC contact fomr

Contact me

Want to know more about our services? We are happy to contact you.


  • By filling in this form you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.