Hoe maak ik een cv - video

Hoe maak ik een cv?

We hebben allemaal de vraag weleens gesteld: "Hoe maak ik een cv?" Een cv is niet one-size-fits-all maar afhankelijk van verschillende factoren, zoals de organisatie waar u solliciteert of het soort functie. Bekijk hieronder onze tips of lees hier hoe u een goed cv kunt maken

Hoe maak ik een cv? Tips van onze corporate recruiter

U kunt uzelf echt verkopen met een cv dat inhoudelijk aansluit op de functie waarop u solliciteert en deze een korte professionele samenvatting over uzelf bevat. Zorg er daarom voor dat u laat zien dat uw kennis ervaring en vaardigheden aansluiten op de functie waarop u solliciteert.

De grootste fout die u kunt maken bij het opstellen van uw cv zijn spelfouten. Uw mogelijk nieuwe werkgever wil zien dat u geeft om de baan, dat u tijd hebt genomen en moeite hebt gedaan om nauwkeurig uw cv op te stellen. Copy-paste daarom niet hetzelfde cv voor elke sollicitatie.

Laat het niet over aan de lezer om zelf aannames te doen of conclusies te trekken over uw cv. Maak het heel duidelijk in uw cv wat u hebt gedaan en wat u hebt bereikt. En nog belangrijker: waarom u vindt dat deze functie bij u past.

Wilt u meer carrière advies? Abonneer op ons YouTube kanaal of bekijk alle tips over het zoeken naar een baan.

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl

block zoek vacatures

Search jobs

We believe the right job can change your life.

Search jobs