Accountmanager

Technische Sales | Technische groothandel | Bevestigingsmaterialen | NL | EN | Noord-Holland |1045523

Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager ben je een conceptverkoper in jouw rayon. Dit houdt in dat je minder een hunter bent en meer kijkt naar hoe jij een meerwaarde kan zijn voor jouw klanten. Hiervoor ga je samen met de klanten kijken naar hun pijnpunten en hoe jij die weg kan nemen. Jouw klanten kunnen zijn organisaties uit de OEM (trailerbouw, machinebouw) of grotere MRO’s (maintenance, repair, and operations). Bij jouw klanten ga je kijken hoe je meer omzet kan genereren door te crossellen en actief mee te denken, daarnaast zal een klein deel van je werkzaamheden ook het binnenhalen van nieuwe klanten zijn.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Accountmanager heb jij al meerdere jaren sales ervaring in een buitendienst rol, in een technische (groothandel) rol is een pre. Een degelijke affiniteit met techniek is een vereiste voor deze rol, je moet interesse hebben in technische oplossingen om je hierin verder te ontwikkelen. Verder ben je een zelfstandig persoon en sta je voor jouw eigen business. Om goed te kunnen communiceren met jouw klanten zijn zowel jouw Nederlandse als Engelse vaardigheden sterk ontwikkeld en woon je in de regio Noord-Holland/Amsterdam.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een marktleider in de bevestigingsmaterialen productie en levering. De organisatie heeft meer dan 400.000 producten in assortiment binnen de bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industriële producten. Het hoofdkantoor is in Tilburg, maar er kan ook gewerkt worden vanuit huis of de kantoren in Ridderkerk en Mijdrecht.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt jou een mooi competitief salaris met bonuscomponent. Daarnaast krijg je een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak en 28 vrije dagen. Ook word je ingeschreven bij een pensioenplan.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Accountmanager? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Koen Hoppener 06 43 45 29 11. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045523
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Amsterdam
Specialism
Sales and Marketing
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1045523

Talk to a consultant

Talk to Koen Hoppener, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0643452911