Accountmanager

Accountmanager | Bedrijfskleding | Zorg | Facility | Relatiemanagement | Projectmanagement
Jouw nieuwe functie
In jouw nieuwe rol als Accountmanager ligt er een grote focus op relatie- en project management voor jouw eigen klantenportefeuille en daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de Nederlandse afzetmarkt voor bedrijfskleding binnen de zorg- en facility management sector. Hierbij kun je denken aan thuiszorg, zorgtehuizen en schoonmaakbedrijven. Alexandra Corporate Fashion B.V. is op zoek naar een Accountmanager die vanuit een pro-actieve rol doorlopend klanten en prospects benadert. Inzicht in de wensen van de klanten en prospects en een gezonde drive voor veelvuldig klantencontact is de basis voor succes. De Accountmanager houdt trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Samenwerking met de commercieel projectmanager en de administratie intern zijn belangrijk om een commercieel traject van A tot Z af te ronden.

Jouw profiel
Jij houdt van contact met prospects en klanten, zowel telefonisch als fysieke afspraken. Resultaatgericht handelen en ondernemerschap zijn belangrijk om mee te denken met klanten en projecten te closen en managen. Daarnaast moet jij een juiste balans weten te vinden tussen zelfstandig werken en in teamverband. Op de locatie in Raamsdonksveer werkt een hecht team van 9 man die elkaar altijd ondersteunen. Affiniteit met de tak bedrijfskleding is een must!

Over de organisatie
Alexandra Corporate Fashion B.V. is een toonaangevende internationale leverancier van werkkleding. Zij zijn onderdeel van het Engelse Mi-Hub Ltd., zie website www.mi-hub.co.uk , reeds sinds 1970 gevestigd in Nederland, Raamsdonksveer. Alexandra Corporate Fashion B.V. is producent en leverancier van corporate kleding en uniformen voor een widerange van bedrijfssectoren, zowel catalogus artikelen, alsook projectmatige verkoop. Met meer dan 160 jaar ervaring, zijn zij in staat om een uniek design en productie capaciteit te combineren. Met robuuste koopkracht en schaalvoordelen, bieden zij een value-for-money service, met een stabiele kwaliteit, een mooi uniek design tegen concurrerende prijzen.

De arbeidsvoorwaarden
Als Accountmanager bij Alexandra Corporate Fashion B.V. krijg je de mogelijkheid, flexibiliteit en vrijheid om je kwaliteiten als ondernemend accountmanager in praktijk te brengen. Daar hoort natuurlijk een goed salaris bij, wat past bij jouw ervaring en leeftijd, 25 vakantie dagen aangevuld met 13 ATV dagen en een lease auto. Er is natuurlijk ook een goede pensioen voorziening. Als producent van bedrijfskleding hebben zij een unieke propositie waarmee zij zich onderscheiden. Een gedreven kandidaat zal hier snel zijn of haar weg in kunnen vinden en bijdragen aan het bedrijf en de resultaten.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel Fay Wagenmakers +316-46730216. Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045348
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Permanente
Industria
Retail & Consumer Goods
Lugar
Raamsdonksveer
Sector
Sales and Marketing
Salario
Afhankelijk van opleiding en werkervaring
Ref.:
1045348

Hablar con un consultor

Hablar con Fay Wagenmakers, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Teléfono: 0646730216