Broker Financial Lines (Bestuurdersaansprakelijkheid)

Broker | Verzekering | Amsterdam | Verzekeringsmakelaar
Ben jij op zoek naar een baan waarbij jouw commerciële instelling en adviesvaardigheden onmisbaar zijn? En lijkt het je gaaf om aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en risico's van Nederland? Dan is dit dé vacature voor jou!

De rol
Als Broker ben je zowel commercieel als vakinhoudelijk gedreven. Het sluiten van polissen voor nieuwe relaties, het onderhouden van de bestaande portefeuille, het werken binnen beursfaciliteiten en waar mogelijk het verder uitbouwen en ontwikkelen van nieuwe faciliteiten, is voor jou een van de uitdagingen.
Je brengt risico’s in kaart, onderhandelt met verzekeraars en geeft de klant advies op basis van hun behoeftes. Per klant zal je een persoonlijk advies maken, daarom is geen klant of advies hetzelfde. Binnen de organisatie zijn er verschillende specialisaties. Zo kan jij jouw specialisatie helemaal jouw eigen maken. Heb jij bijvoorbeeld interesse in Cyber, Liability of Financial Lines? Dan helpt jouw potentiele nieuwe werkgever je om van jouw interesse jouw werk te maken.

Profiel
Je bent commercieel gedreven, proactief, leergierig en communicatief vaardig.Idealiter heb je al enige relevante werkervaring opgedaan en ben je in het bezit van WFT basis en schade. Maar heb je dit niet, is dit geen enkel probleem. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pre.

Wat krijg jij?
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Bruto maandsalaris van 2300 - 5300 o.b.v. 38,75-urige werkweek.
  • Flexibel salariscomponent van ongeveer 19%. Dit kun je gebruiken voor een verscheidenheid aan doeleinden, o.a.: als bruto uitbetaling, extra vakantiedagen, extra pensioen of als aanvulling op het inzetbaarheidsbudget.
  • Een bonusregeling
  • Premievrij pensioen
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget
  • Hybride werken

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Ik vertel je graag meer over de vacature! #1045191
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Banking & Financial Services
Location
Amsterdam
Specialism
Insurance
Pay
maandelijk salaris + flexibel salariscomponent + bonusregeling
Ref:
1045191

Talk to a consultant

Talk to Hasse de Kok, the specialist consultant managing this position, located in Amsterdam
Hays Amsterdam, H.J.E. Wenckebachweg 210

Telephone: 0611154978