Finance administrator

Oss | Administratief| Financieel | Nederlands | Engels | Fulltime | MBO+ | HBO | Food | Internationaal
Jouw nieuwe functie
Ter uitbreiding van het Finance team is onze klant op zoek naar een financieel administratief medewerker. Als financieel administratief medewerker ga jij je steentje bijdragen aan de ingezette groei van onze klant en zorg jij ervoor dat de financiële afdeling op rolletjes verloopt.

Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van de facturen, betalingen en kas- en bankmutaties. Hiernaast verzorg je diverse aangiftes en ondersteun je bij de maandafsluiting. Binnen deze functie verzorg je ook de urenadministratie van jouw collega’s. Deze taken voer je uit in samenwerking met 4 andere directe collega’s.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn binnen deze functie ben je communicatief vaardig op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van economie of administratie. Verder ben jij goed in het stellen van prioriteiten en zorg je ervoor dat de belangrijkste werkzaamheden op tijd afgerond worden. Je bent zelfstandig, accuraat en hebt een hands-on mentaliteit.

De arbeidsvoorwaarden
Naast een goed basissalaris biedt het bedrijf ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarde, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Over de organisatie
De werkomgeving is prettig, informeel, dynamisch en internationaal. Het bedrijf is actief in de technische procesindustrie. Meer informatie omtrent het bedrijf lichten we graag persoonlijk toe.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1044654
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Engineering
Lokalizacja
Oss
Obszar specjalizacji
Finance
Płaca
Afhankelijk van je ervaring
Nr ref.:
1044654

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Kim Glasbergen, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telefon: 0643449035