Regio Directeur Zuid West

Mechanisch | MRO | Groothandel | industrie | Onderhoud | Directie

Jouw nieuwe werkgever
Rubix is een totaalleveranciers voor alle onderhouds- en productie-benodigdheden. Klanten kunnen voor vragen en technisch advies terecht bij meer dan 70 lokale vestigingen en gespecialiseerde Technical centers. Met innovatieve oplossingen zorgt Rubix er voor dat klanten technische en logistieke kostenbesparingen kunnen realiseren. Met 850 medewerkers in de Benelux en een omzet van €264 miljoen behoort Rubix tot een van de marktleiders binnen de industrie.

Jouw nieuwe functie
In jouw nieuwe functie als Regional Sales Director ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van de regio Zuid West (Zuid Holland, Zeeland en Brabant). In deze rol stuur je een 5 tal vestigingsmanagers aan die ieder verantwoordelijk zijn voor een deel van dat rayon. Op de vestigingen werken per vestiging tussen de 8-12 medewerkers bestaande uit accountmanagers, commerciële binnendienst, orderafhandeling en logistiek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de sales strategie binnen het groothandelskanaal voor deze regio. Naast de aansturing van de direct reports ben je constant bezig met de ontwikkeling van de accountmanagers in de regio.

Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een voltijd bachelor diploma, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting. Je hebt ervaring binnen de (mechanische) groothandel richting de industrie en bent woonachtig in de regio.
Qua ervaring zoeken we iemand die commerciële teams heeft aangestuurd (zowel binnen als buitendienst) en ervaring heeft op zwaarder management niveau of directieniveau. Jouw passie is het ontwikkelen van de sales en je bent instaat om naast de mensen te gaan staan die operationeel het werk uitvoeren. Daarnaast zoeken we bij voorkeur iemand die te maken heeft gehad met aansturing van complexere teams aansturen in de vorm van diverse vestigingen of sales teams.

De arbeidsvoorwaarden
Je werkt in een internationale organisatie maar wel op lokaal niveau. De organisatie kenmerkt zich met korte lijnen naar het management. Je krijgt daarnaast de kans om in deze nieuwe rol door te groeien op termijn naar een meer strategische positie. Daarnaast ontvang je een uitstekend basis salaris, met daarop aanvullend goede secundaire voorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop, en telefoon.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1044969
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Breda
Specialism
Sales and Marketing
Pay
Op basis van kennis en ervaring
Ref:
1044969

Talk to a consultant

Talk to Koen Alderliesten, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: +31615836899