Sales Manager Retail

Sales Manager | Helmond | Kitchenware | Retail | Leidinggevend | Accountmanagement | Internationaal | Fulltime
Jouw nieuwe functie
Ben jij een ervaren Key Account Manager of Sales Manager met een passie voor kitchenware en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan ben ik op zoek naar jou! In jouw nieuwe rol ga jij nationaal het verschil maken voor de organisatie Franke Nederland, onderdeel van Franke Home Solutions. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van 3 Accountmanagers, het managen van grote key accounts zoals Retailpartners, ontwerpstudio's en speciaalkeuken zaken en het opstellen en implementeren van strategische sales- en marketingplannen. In deze rol maak je onderdeel uit van het Commercieel Management Team samen met de Sales Office Manager, Commercieel Directeur, Marketing Manager en Business Development Manager.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als Sales Manager Retail beschik je over HBO- werk en denkniveau en idealiter beschik je over 5+ jaar werkervaring als Key Accountmanager of Sales Manager binnen de keukenbranche of aanverwante sectoren. Je bent initiatiefrijk en je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid. Je bent ontzettend ambitieus en gaat graag de uitdaging aan. Het is jouw doel om met deze functie binnen te komen bij een internationaal bedrijf, je skills verder te ontwikkelen en om je voor langere tijd te committent aan jouw werkgever en jouw carrière hier verder uit te bouwen. In deze rol kun je doorgroeien als Commercieel Directeur!

Je bent verbaal sterk en jij hebt een passie voor sales en relatiebeheer, maar bent ook de coach die collega's verder kan laten groeien in hun rol als Accountmanager. Het lukt jou goed om met gesprekspartners op verschillende niveaus te schakelen. Verder ben je gedisciplineerd, kun je goed omgaan met vrijheid en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Omdat je jouw klanten op wekelijkse basis bezoekt, beschik je over een rijbewijs.

Over de organisatie
Franke Nederland biedt consumenten de beste producten en slimme oplossingen. Alle producten zijn stijlvol, duurzaam, innovatief en gebruiksvriendelijk! Sinds de oprichting in 1911 is het succes van Franke gebaseerd op innovatieve technologie, uniek design en uitstekende Zwitserse kwaliteit. Deze waarden vormen nog steeds de hoeksteen van het succes, samen met ondernemingszin, oplossingsgericht handelen en verantwoordelijkheidsgevoel. Franke Nederland biedt een veelzijdige functie in een dynamische (inter)nationale omgeving met korte lijnen. De Nederlandse organisatie werkt op strategisch en operationeel niveau samen met de belangrijkste branchepartners (keukenfabrikanten) en landelijke retailpartners (waaronder DMG, ontwerpstudio's en speciaalkeukens).

De arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een innovatieve onderneming als Sales Manager Retail met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Bij deze organisatie werk je in een internationale omgeving met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een marktconform salaris + bonus, een lease auto, laptop, telefoon, 27 vakantiedagen + 13 ATV-dagen en andere goede secundaire voorwaarden en verdere incentives.

Solliciteer direct op deze vacature
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden. #1045007
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Retail & Consumer Goods
Lieu
Helmond
Spécialité
Retail Fashion and Lifestyle
Salaire
Afhankelijk van opleiding en werkervaring
Réf. :
1045007

Contacter un consultant

Contactez Fay Wagenmakers, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Téléphone: 0646730216