SHE Officer

SHE Officer | Helmond | HBO | IVK | HVK | MVK | Maakindustrie | Duurzaamheid | Audits | ISO14001 en ISO04500

Jouw nieuwe functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke SHE Officer die het QHSE komt versterken. Je gaat de RI&E mede opzetten en uitvoeren met een bijbehorend plan van aanpak. Verder initieer en neem je deel aan duurzaamheidsprojecten. Verder ga je interne SHE audits uitvoeren. Vervolgens ga je acties coördineren en uitvoeren voortkomend uit de verschillende interne en extern SHE audits. Samen met afdelingsmanagers en teamleiders zorg je voor praktische oplossingen met betrekking tot SHE issues. Je zet toolbox-meetings op en voert deze uit. Ook voer je werkplek risico analyses uit. Tenslotte ga je een ongevallenonderzoek doen als er een (bijna-) ongeval plaatsvindt.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Om succesvol te zijn als SHE Officer heb je een Bachelor Integrale Veiligheidskunde (IVK). MVK/HVK daarop aansluitend is een pré. Verder heb je ervaring om te werken in een productie omgeving en heb je affiniteit met duurzaamheid. Tevens heb je kennis van ISO14001, ISO045001 en Lean Six Sigma. Je bent een praktijkgerichte teamspeler, motivator en staat open voor ideeën van anderen. Je kan projectmatig en zelfstandig werken. Verder ben je gedreven om continue te verbeteren, creatief en innovatief. Verder heb je sterke communicatieve en schriftelijk vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tenslotte heb je kennis van business software en MS Office.

Wat ontvang je hiervoor terug?
Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een uitdagende en dynamische omgeving. Een omgeving waarin je veel mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. De bedrijfscultuur is informeel in een internationaal opererende organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team waar collegialiteit voorop staat. Je ontvangt een marktconform salaris en uitstekend arbeidsvoordenpakket.

Over de organisatie
Deze organisatie is één van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerking en een breed scala van andere industrieën. De globale groep is gespecialiseerd in de productie van machines, installaties, alsook procestechnologie en componenten.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als SHE Officer? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden. #1045688
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Engineering
Location
Helmond
Specialism
Engineering
Pay
€3500 - €4300 bruto/maand | 13e maand | 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen
Ref:
1045688

Talk to a consultant

Talk to Michel Bouman, the specialist consultant managing this position, located in Tilburg
Hays Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1G

Telephone: 0615562956