Promobox werken bij hays - cultuurtest en ontmoet collegas

Discover your match with Hays

Put yourself to the test and see if Hays fits you.

Do the test

Meet your colleagues

Everyone at Hays has their own story.

Watch the stories of your future colleagues

Recruiter vacatures

Recruiter vacatures

Bij Hays geloven wij dat de juiste persoon in de juiste baan een organisatie kan transformeren. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat. Daarom zien wij het als onze belangrijkste doelstelling om de juiste persoon te koppelen aan de juiste werkgever.

Recruiter vacature - Hays.nl

Is Hays voor jou de juiste werkgever? Heb jij een gezonde commerciële drive, werk je graag met mensen en ben je ambitieus, lees dan snel verder.

Recruiter vacature bij Hays

Begin je net aan jouw carrière of wil jij juist op managementniveau aan de slag?

Wij zoeken bij Hays doorlopend naar professionals van junior tot management niveau. Voor onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Tilburg, maar ook intern bij één van onze klanten.

Ben jij benieuwd naar de recruiter vacatures of andere carrièremogelijkheden binnen onze verschillende afdelingen? Bekijk dan hier onze vacatures.

Waarom werken bij Hays?

Werk jij graag met mensen, wil jij je recruitmentkennis delen en uitbreiden, presteer jij goed onder druk, reageer jij proactief op het behalen van salestargets en wil jij voorop lopen in de wereld van werk?

Dan is een carrière bij Hays misschien wel iets voor jou! Doe de cultural fit test en bekijk of jij en Hays een goede match zijn.

Bekijk hieronder de interactieve video om een dag uit het leven van een recruitment consultant te ervaren.

Interesse in een recruiter vacature?

Neem voor een vrijblijvend gesprek over jouw carrière, contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Contact me

Want to know more about our services? We are happy to contact you.


  • By filling in this form you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.