Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Food

food_182x182.jpg
De food-industrie bestaat uit organisaties die op industriële schaal grondstoffen, zoals bijvoorbeeld landbouwproducten, verwerken tot voedingsmiddelen. De food-industrie vormt een belangrijk onderdeel van de Nederlandse industrie.

De Food-industrie is een branche waarin de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Concurrentie vanuit het buitenland dwingt de Nederlandse organisaties die actief zijn in de food-industrie te blijven innoveren en excelleren. Om de snelle ontwikkelingen bij te houden zijn de juiste mensen nodig.

De focus bij Hays Food ligt op productiebedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, van grondstof tot eindproduct.  

Functies in Food

Hays Food richt zich op de technische vacatures in de food industrie vanaf mo+ niveau.  Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de functies: maintenance engineer, process engineer, hoofd technische dienst, plantmanager en productiemanager. 

Vraag naar goed gekwalificeerde kandidaten

Vanuit de food-industrie is er continu vraag naar goed gekwalificeerde kandidaten met de juiste opleiding en aansluitende industrie-ervaring.

Technische professionals met relevante kennis zijn schaars. Werkgevers realiseren zich de noodzaak van een goede wervingsstrategie goed en hebben HR en recruitment inmiddels hoog op de strategische agenda staan.

Hays heeft de afgelopen jaren een sterk netwerk opgebouwd binnen de food-industrie en adviseert klant en kandidaat over de mogelijkheden. Het plaatsen van de juiste mensen in de juiste baan is onze missie.

Carrière-advies voor kandidaten in de food industrie

Zorg ervoor dat u een gedegen online cv hebt en dat deze goed vindbaar is. Een van de manieren om uzelf vindbaar te maken is door gebruik te maken van online platformen zoals LinkedIn. Hierbij is het belangrijk dat onderstaande in het LinkedIn profiel duidelijk naar voren komt:

  • welke opleiding u heeft genoten
  • bij welke organisaties of bedrijven u werkzaam bent geweest
  • over welke opgedane vaardigheden en kennis u beschikt. Bij de food industrie gaat het vaak om vakspecifieke kennis , wees dus ook specifiek in de manier waarop je vaardigheden en ervaring weergeeft.
  • geef aan  voor welke posities u graag zou willen worden benaderd
     

Zoek vacatures

Volg Hays op social media