Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Financieel Directeur vacatures

financieel directeur vacatures

Bent u op zoek naar vacatures van Financieel Directeur en wilt u een gefundeerde keuze maken voor de volgende stap in uw carrière? Bekijk hieronder een beschrijving van de dagelijkse bezigheden van deze expert.

Financieel Directeur

Een Financieel Directeur, oftewel CFO, is eindverantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen het bestuur. U geeft leiding aan de financiële hoofden van afdelingen als controlling, debiteuren en crediteuren. Met uw strategische visie draagt u bij aan de continuïteit en uitbouw van de organisatie. De lange termijn plannen brengt u op een overtuigende manier over aan bestuursleden, managers en medewerkers. Door de gecreëerde draagvlak worden uw plannen succesvol geïmplementeerd. In samenwerking met accountants, directieleden en de Raad van Bestuur brengt u de successen in kaart door middel van een jaarrekening.

Financieel Directeur vacatures

Hays Finance heeft uiteenlopende Financieel Directeur vacatures. Denkt u aan een volgende stap in uw carrière? Onze experts op financieel gebied denken graag met uw mee. Wij zijn continu op zoek naar vakbekwame Financiële professionals. Bent u een Financieel Directeur? Neem dan contact op met een recruitment deskundige en bekijk samen de mogelijkheden.