Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Tijdelijke inhuur
Wat zijn de voordelen?

Waarom wenden zo veel organisaties zich tot onze flex recruitment oplossingen om hun doelstellingen te bereiken?
 

Waarom met Hays samenwerken?

Werken met experts

Vorig jaar plaatsten we meer dan 200.000 werknemers in tijdelijke opdrachten wereldwijd. Bovendien beschikken we over een enorme ervaring in flex recruitment en meer dan 50% van de totale posities die we wereldwijd invulden zijn voor tijdelijke opdrachten. Hays heeft toegang tot een groot aantal professionals welke in staat zijn om aan uw eisen te voldoen, dit verzekert u ervan dat aan uw verzoeken snel wordt voldaan en dat uw organisatie soepel voortbeweegt

Eenvoudige administratie

Er zal geen administratieve last zijn, waardoor u tijd en geld bespaart; referenties van een interim professional, vergoedingen, betrokkenheid en onboarding / offboarding worden allen door ons afgehandeld. En aangezien de flex professionals op onze loonlijst staan zullen ze niet onder uw personeelsbestand vallen.

Beperken van risico's

Elke kandidaat die we voor een gesprek sturen heeft originele documenten aan Hays voorgelegd om hun identiteit en de aanmerking om in uw land te mogen werken te controleren, alsmede alle beroeps- of handelskwalificaties die zij bezitten. We zijn ook expert in arbeidswetgeving en contracten, zodat wij u kunnen voorzien van alle adviezen die u nodig heeft met betrekking tot de naleving ervan.

Waarom Flex recruitment?

Flexibiliteit van werknemers

Tijdelijke professionals kunnen in zowel lange als korte-termijn behoeften voorzien, waardoor u meer kunt inspelen op fluctuerende werkdruk. Door het ondersteunen van uw permanente teams kunt u de continue herverdeling van het werk tussen medewerkers voorkomen, en de efficiëntie ervan verbeteren. Ook in een steeds meer projectmatige economie kunt u professionals met specifieke skills alleen voor de periode dat u ze nodig heeft in uw bedrijf betrekken.

Financiële flexibiliteit

Alle kosten zijn van te voren bekend zodat u gemakkelijk budgetten kunt beheren. Maandelijkse facturering spreidt de kosten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Direct beschikbaar

Flex professionals zijn direct beschikbaar om aan uw wensen te voldoen, maar het is dan noodzakelijk om met een betrouwbare partner te werken die de organisatie helpt de meest geschikte en beschikbare mensen te vinden, zo snel en kosteneffectief mogelijk.

Proef permanente inhuur

Flex recruitment is ook een geweldige manier om een kandidaat voor bepaalde periode proef te laten draaien voordat een permanente rol aangeboden wordt. De kandidaat heeft zijn waarde bewezen, wat risico's voor uw bedrijf zal verminderen.

Volg Hays op social media

Veilig en praktisch ZZP'ers inhuren?

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op.