Gen Y en de wereld van werk

Gen Y - en de wereld van werk

Gen Y is al enige tijd geleden toegetreden tot de arbeidsmarkt. Deze generatie Y (ook wel Millennials genoemd) is of zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, het leiden en besturen van economieën wereldwijd. Het is daarom belangrijk dat we deze talenten begrijpen en inzicht krijgen in hun ambities.

Gen Y - Hays.nl

Hays heeft onderzoek gedaan naar de behoeften en aspiraties van Gen Y. U krijgt hierbij een uniek inzicht in deze generatie. 

We laten zien wat u kunt doen om dit talent aan te trekken, te motiveren en te behouden.

Het onderzoek naar generatie Y laat zien hoe jonge mensen kijken naar “the world of work”, wat voor carrière ze nastreven, welke beloningen ze verwachten en wat maakt dat ze tevreden zijn over hun werk. Wat voor werkomgeving inspireert generatie Y en hoe worden ze het liefst aangestuurd.

Daarnaast belicht het onderzoek de manier waarop Gen Y kijkt naar technologie en social media.

Over het onderzoek naar Gen Y

De resultaten van het onderzoek in Nederland zijn gebaseerd op 1000 ingevulde vragenlijsten.

34% van de deelnemers studeert fulltime, 10% is werkloos en 24% werkt parttime. Slechts 25% werkt fulltime. Nederland heeft daarmee de laagste arbeidsmarktparticipatie van young professionals geboren na 1980 van de onderzochte landen.

Hoe denkt Gen Y over:

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.