Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Ontvang de Hays Journal

Hays Journal 13
Sink or swim

Revolutionaire technologische ontwikkelingen die het bedrijfsleven drastisch veranderen zijn niets nieuws. Van de Industriële Revolutie in de 18e eeuw tot Industrie 4.0, we hebben constant belangrijke veranderingen gezien. Maar het valt niet te ontkennen dat het tempo van de verandering toeneemt. Zelfs nieuwe bedrijven moeten reactief en klaar zijn om nieuwe markten te betreden. Maar hoe kan je een personeelsbestand opbouwen dat bereid is om de veranderingen aan te gaan?

Welke onderwerpen vindt u in deze Hays Jounal?

Genoegen doen

In een wereld van social media en online reviews is positieve interactie met klanten belangrijker dan ooit. Hoe kunnen we een klantgerichte cultuur omarmen?

Bereid u voor op disruptie

Sommige organisaties zien de bedreiging van digitale disruptie niet, totdat het op hun drempel ligt. Hoe kunnen organisaties zich voorbereiden?

Uit het zicht

Het blind werven van kandidaten wordt vaak gezien als de sleutel om onbewuste bevooroordeling te voorkomen. Maar het heeft ook zwakke punten. Ontdek hoe het effectief kan worden ingezet.

Veranderde realiteit

Virtual reality bestaat al decennia lang. Lees hoe virtuele realiteit onze manier van werken zal veranderen

Is uw organisatie al voorbereid op Generatie Z?

Generatie Z doet nu haar intrede op de werkvloer. Zij brengt nieuwe vaardigheden en uitdagingen met zich mee. Hoe kunnen organisaties deze generatie helpen aanpassen? Lees hier meer.

Lees hier de Hays Jounal online of vraag een hard copy aan.

 

|

Voor u geselecteerd in het Nederlands