Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Hays video's

Op ons YouTube kanaal Hays TV bieden wij een diversiteit aan video's aan. Denk aan carrière advies video's, zoals voorbereiding sollicitatiegesprek, maar ook video's met tips voor werkgevers, onze werkwijze en medewerkers die vertellen hoe het is om te werken bij Hays.

Hieronder vindt u een overzicht per onderwerp. Elk onderwerp opent een afspeellijst met diverse video's. Daarnaast kunt u al onze video's bekijken op ons YouTube kanaal Hays TV.

Carrière advies

carriere advies video haysVideo's over voorbereiden sollicitatiegesprek, waar letten recruiters op, tips voor een goede salarisonderhandeling en meer.

Werken bij Hays

video werken bij haysIn deze video's vertellen medewerkers uit diverse vakgebieden, hoe het is om te werken bij Hays en wat hun functie precies inhoudt.

Tips voor werkgevers

video advies werkgevers haysVideo's over high performance teams, sollicitatiegesprek voorbereiden en hoe een functieprofiel op te stellen.

Over Hays

video over haysIn een aantal video's vertellen wij meer over Hays, zoals onze werkwijze en hoe wij omgaan met klanttevredenheid.

Videopagina Manchester City

Volg Hays op social media