Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

FAQ's

Deze pagina helpt u uw weg te vinden op onze site en geeft antwoord op diverse vragen. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, neem dan contact met ons op.

Algemene problemen

Heeft u problemen met het gebruik van de Hays website, controleer dan of u onze cookies geaccepteerd hebt. Daarnaast maakt onze website gebruik van Java, controleer bij problemen ook of u de juiste versie van Java geïnstalleerd heeft.

Waarom zou ik een login aanmaken op hays.nl?

U kunt hiermee uw persoonlijke zoekopdrachten instellen (Job Alerts) en een e-mail ontvangen wanneer een geschikte vacature wordt aangemeld op onze website. Daarnaast kunt u gemakkelijk solliciteren en heeft u een overzicht van uw lopende sollicitaties en gesprekken.

Hoe kan ik een login aanmaken?

U kunt een login aanmaken via de button ‘Log in’, rechtsboven op onze website. Op een mobile device is het helaas nog niet mogelijk een login aan te maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of ik wil deze aanpassen.

Klikt u rechtsboven op de Log-in link. Kies vervolgens voor: Wachtwoord vergeten?  Op een mobile device vindt u deze optie onder het hamburgermenu > Log in

Wat is mijn loginnaam?

Dit is altijd het e-mailadres waarmee u uw login hebt aangemaakt.

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?

Login op www.hays.nl. Onder de tab ‘Mijn Account’ kunt u uw gegevens aanpassen.

Ik wil mijn Job Alerts verwijderen of aanpassen

Als u bent ingelogd ziet u onder ‘Mijn Account’ al uw Job Alerts. Bij iedere Job Alert heeft u de mogelijkheid deze aan te passen of te verwijderen.

Ik wil mijn gegevens verwijderen bij Hays.

Neem hiervoor contact met ons op, dan doen wij dit voor u. Wij zullen u vervolgens informeren wanneer wij dit gedaan hebben.

Waar vind ik contactgegevens?

Bij de vacature vindt u de gegevens van de consultant. Kantooradressen vindt u via de button ‘Contact’ onderaan de pagina.

Hoe vind ik geschikte kandidaten?

Neem contact op met één van onze kantoren, of meld vrijblijvend online uw vacature aan.

Hoe kan ik een vacature aanmelden ?

U kunt online vrijblijvend uw vacature registreren. Of neem contact met ons op.

Problemen met online solliciteren?

Zoek vacatures

Ik heb een vacature