Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

IT Contracting made simple

IT Contracting Made Simple omvat een reeks van vijf publicaties waar, vanuit het perspectief van de zzp’er, antwoord wordt gegeven op vragen die frequent gesteld worden door personen die de stap overwegen om als zzp’er te beginnen of door de zzp’er zelf.


itc made simple

In deze publicaties krijgt u verhelderende antwoorden op vragen als: Wat is IT Contracting? Hoe word ik een IT Contractor? Welke type projecten zijn er beschikbaar? Hoe manage ik mijzelf tijdens een project? Ook ontvangt u nuttige tips om te gebruiken tijdens de zoektocht naar uw allereerste of volgende project als IT Contractor.

Hieronder vindt u alle onderwerpen.

Wat is IT Contracting?

U ziet de 3 vragen die het meest gesteld worden. Op een beknopte maar duidelijke wijze wordt uitgelegd wat IT Contracting is en wat u kunt verwachten zodra u aan de slag gaat als IT Contractor.

Hoe word ik een IT Contractor?

We bespreken een aantal overwegingen die u moet maken om uzelf voor te bereiden op de wereld van contracting vanuit commercieel en juridisch oogpunt.

Zes landen, honderden IT Contracting mogelijkheden

In dit deel geven we het woord aan Hays consultants. U kunt u lezen over trends en projecten in zes verschillende landen.

Vijf manieren om het succes van uw it-contractperiode te garanderen

Om een aangename contractperiode te hebben zijn er een paar zaken die u moet overwegen. We geven tips voor een succesvol project.

Tips om uw volgende IT contracting project te vinden

Het is van cruciaal belang om uw toekomstige inkomsten veilig te stellen en een constante stroom aan kwalitatief contracting werk binnen te krijgen.

Stuur ons uw cv

stuur uw cv naar hays.Benieuwd wat IT Contracting voor u kan betekenen?

Verstuur uw cv

Contact

contact haysMeer informatie over de markt, onze werkwijze of carrièremogelijkheden?

Contact met uw expert

Volg Hays op social media

Online brochure IT Contracting

Wet DBA