Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Inhuren IT Contractor - Wat zijn de voordelen?

We bespreken graag enkele van de vele voordelen die het inhuren van een ervaren contractor met zich meebrengt.

 

Flexibele opties

Het inhuren van een ervaren contractor voorziet u van de vaardigheden die u nodig heeft om uw dringende projecten te voltooien, ongeacht de duur ervan, zonder het aangaan van een verbintenis op lange termijn. U bepaalt de looptijd van het contract en uw budget vereisten aanpassen.

Zorgvuldige controle 

Wij nemen de naleving van onze plichten heel serieus om u ervan te verzekeren dat al onze contractors grondig worden doorgelicht en zorgen ervoor dat alle wet- en regelgevende processen worden gevolgd, waardoor eventuele risico's te vermeden worden. Iedere zieke werknemer wordt ook door ons gedekt.

Geen gedoe

U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele contractuele details met de contractor – wij bekijken alle administratie, relevante papierwerk en alle financiële verplichtingen gedurende de duur van het gecontracteerde project.

Omvang van project

We hebben een uitgebreide nationale en internationale databank van deskundigen, wat betekent dat we niet alleen de juiste mensen met de juiste vaardigheden voor u vinden op korte termijn, maar we kunnen u ook een lokale dienst aanbieden, zodat uw bedrijf zonder onderbreking door kan gaan haar doelstellingen na te streven.

Concurrerende tarieven

Onze brede dekking van de expertise en de toegang tot een verscheidenheid van technische IT Contracting skills stelt ons in staat om de meest geschikte oplossingen te kiezen, zodat altijd het beste en de meest kosten-efficiënte service aan uw behoeften voldoen.

Extra voordelen

Zelfs als u al een contractor via uw eigen connecties en netwerk heeft gevonden, kunnen we nog steeds naar al uw facturatie en payrolling behoeften kijken, om uw administratieve lasten weg te nemen.

 

Veilig en praktisch ZZP'ers inhuren?

Hays Modelovereenkomst

Hays beschikt over een goedgekeurde modelovereenkomst, waardoor u veilig en praktisch ZZP'ers kunt blijven inhuren.

Hays Modelovereenkomst


Hays DBA Scan

Krijg eventuele risico's in uw organisatie zichtbaar en verklein ze met onze Wet DBA Scan.

Hays DBA Scan

Volg Hays op social media

Ik heb een vacature

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op.