Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Wat is IT Contracting?

Simpel gezegd, een contractor is een zelfstandig IT-expert die op basis van een B2B-overeenkomst in dienst is bij een klant. Deze specialist wordt op een vast termijn uitbesteed om -meestal- aan individuele projecten te werken, in tegenstelling tot de traditionele vaste medewerkers die op permanente basis werkzaam zijn.


wat is it contracting - hays.nl

Werken met Hays maakt het voor zowel klanten als IT-professionals eenvoudiger.

Voor IT-specialisten verwijderen wij de moeilijke en tijdrovende taak van het vinden van wervende bedrijven voor hun rol / vaardigheden op het juiste moment. We hebben een groot netwerk van contacten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verkopen van zichzelf en zich gewoon kunnen blijven concentreren op het afleveren van geweldig werk.

Dit geldt ook voor u, de opdrachtgever. Veel mensen onderschatten de tijd die het kost om personeel in te huren: de planning, het creëren van een taakomschrijving en vacature, het promoten van uw baan, het interviewen van een selectie kandidaten en uiteindelijk het sluiten van de deal. Al deze taken trekken u weg van uw dagelijkse werkzaamheden. Hays is daarom van onschatbare waarde voor u, aangezien wij als expert in dit proces al met de kandidaten in gesprek zijn die u wilt uitnodigen voor een interview.

Werken met Hays is een snelle en effectieve manier om de juiste persoon voor uw bedrijf veilig te stellen.

 

Volg Hays op social media

Ik heb een vacature

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op.