Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

4 redenen om te kiezen voor it contracting bij hays

Hays kan zich terecht een expert noemen op het gebied van IT Contracting en we zijn er trots op onze kandidaten het volgende aan te kunnen bieden:
 

Top projecten

Onze grote internationale positie betekent dat we sterke relaties hebben met de top multinational werkgevers, met toegang tot alleen de beste IT projecten.

Service afgestemd op uw behoeften

We hebben consultants die speciaal toegespitst zijn op IT Contracting, zowel in specialisme als locatie, zodat we echt u en uw individuele behoeften begrijpen; of het nu financiële overwegingen zijn, de mogelijkheden voor technische of persoonlijke ontwikkeling of het flexibel beheren van uw werktijden.

Veilige betaling

U profiteert van de stabiliteit die wij als organisatie met meer dan 9.000 experts in 33 landen kunnen bieden. We rekenen altijd een redelijk tarief, op tijd en wij garanderen dat u uw geld correct en volgens de voorwaarden van uw contract ontvangt.

Flexibele opties

Uiteindelijk bieden wij u de mogelijkheid om het lot in eigen handen te nemen - als contractor bent u eigen baas. Wij besparen u tijd met het zoeken naar een volgende klant of project, u hoeft alleen maar te komen opdagen, geweldig werk af te leveren en uw salaris te ontvangen. On-boarding en off-boarding papierwerk wordt door ons afgehandeld.
 

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Wet DBA

Rapport: Soft Skills in IT Contracting