Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Logistiek Supervisor vacatures

logistiek supervisor vacatures bij hays.nl

Denkt u aan de volgende stap in uw carrière? Hays geeft een overzicht van belangrijke Logistiek Supervisor vacatures. Bekijk hieronder de dagelijkse bezigheden van een Logistiek Supervisor.

Logistiek Supervisor

Een Logistiek Supervisor gaat aan de slag bij een commerciële import- of exportafdeling in een leidinggevende functie in een groot magazijn of distributiecentrum. Logistiek supervisors zorgen voor een oplossing met betrekking tot schadeclaims in samenwerking met klanten, de douane en een verzekeringsmaatschappij. Daarnaast plant, bewaakt en administreert de supervisor het logistieke proces en houdt u de voorraad- en locatiebeheer nauwlettend in de gaten. 

Logistiek Supervisor vacatures

Zoekt u Logistiek Supervisor vacatures? De recruitment experts van Hays Logistics & Supply Chain zijn voortdurend op zoek naar de beste logistieke professionals in de markt. De Hays experts  zoeken continu de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Bent u een Logistiek Supervisor? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze recruitment consultant. Hiernaast een overzicht van de openstaande Logistiek Supervisor vacatures.