Mitsubishi

MITSUBISHI VACATURES

Mitsubishi vacatures

Mitsubishi vacatures
 

Over MTEE (Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe)
 
Wij zijn de enige organisatie in Nederland die haar eigen turbochargers produceert en ontwikkelt. Daardoor zijn we betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces van de turbochargers. We realiseren de concepten die we bedenken en ontwikkelen onze ontwerpen tot echte turbo's. Dit maakt ons uniek in wat we doen.

Waarom werken bij MTEE?
 
Op onze locatie in Almere komt alles samen: onze passie voor turbo's, techniek en uitstekende automerken. Welke merken dat zijn? BMW, GM, Renault en Volkswagen zijn slechts enkele van de vele bekende namen.

Terwijl de rest van Nederland vertrouwt op suggesties in Autoweek of Autovisie over wat de toekomst voor deze automerken kan brengen, weten onze engineers al wat er over 3 jaar op de markt komt.
 
We zijn niet alleen betrokken bij de volledige ontwikkeling van onze turbochargers, maar zijn net zo betrokken bij jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij je ambities kan volgen. Doorstromen naar één van de andere engineer-functies behoort tot de vele mogelijkheden.


Mitsubishi vacatures

Kan je niet wachten om te beginnen? Stap dan in! Bij Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe zijn we altijd op zoek naar enthousiaste engineers.
 
Mitsubishi vacatures
 

block mitsubishi

Mitsubishi vacatures
 
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.