MVO

Hays & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hays is als organisatie betrokken bij de samenleving. Wij erkennen dat bedrijfsleven en samenleving van elkaar afhankelijk zijn en dat er van Hays verwacht wordt maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit staat centraal in onze waarden en hoe we zaken doen.

Onze waarden zijn: expert, nieuwsgierig, ambitieus en gepassioneerd over mensen. Alleen door werkelijk de behoefte en uitdagingen van onze kandidaten en opdrachtgevers te begrijpen, zowel lokaal als wereldwijd, kunnen we mensen en organisaties helpen met het bereiken van blijvend resultaat.

Hays steunt Edukans

Hays steunt EdukansEdukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Ons speerpunt is banen voor jongeren. In veel ontwikkelingslanden bestaan bijna geen vervolgopleidingen, of sluiten opleidingen niet goed aan op het aanbod van banen. Edukans werkt daarom aan opleidingen voor beroepen waar ook echt vraag naar is, een verbeterde toegang tot het beroepsonderwijs. Hays deelt haar expertise en met regelmaat organiseren wij sponsoractiviteiten om de kwaliteit van opleidingen te kunnen verhogen, de arbeidsmarkt te verbeteren en de jongeren en hun families te helpen met het opbouwen van een bestaan.

Lees hoe Hays Edukans ondersteunt 
 

 

Hays heeft Werkakkoord gesloten

In het bijzijn van Lodewijk Asscher en Jet Bussemaker heeft Hays het Werkakkoord getekend. In dit werkakkoord commiteert Hays zich aan de afspraken omtrent het terugdringen van de jeugdwerkeloosheid.

Lees meer over het Werkakkoord 

 

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl